Felbnőttkori magasság és tejfog kérdés?
Nem volt még kölyökkutyám, a mostanit is csak betették hozzánk. (normális gazdikeresés folyamatban, eddig sikertelenül).
Az első kérdésem az lenne, hogy ha még megvan a tejfoga, nagyban rágcsál, milyen idős lehet? Kan kutya, a heréi sem szálltak le még. Én olyan 4 hónaposra tippeltem.
A másik kérdésem, hogy magasságra 35 cm kb. A föld és a háta között mértem, álló helyzetben, bár kicsit össze volt görnyedve. Súlyát nem tudtam megmérni, de nekem egy 15 kg-os keverékem van, nála könnyebb volt, szóval olyan 10 kilósra tippeltem.
Ezeket összevetve felnőtt korában milyen nagyra nőhet és hány kilósra? Ja, és labrador keverék tuti, mert nagyon hasonlít a labikra!
Lehet belőle őrkutya? (már most védi a helyet)
Köszönöm a válaszokat előre is?
Elég vaskosak a lábai, nem kis pálcika lábak, úgyhogy én továbbra is azt mondom, labrador méret (első voltam).
A kuvaszom 4 hónaposan 53 centi magas volt, szóval ez a kutyus nem lesz óriás méret, de nagy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!