Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felbnőttkori magasság és...

Felbnőttkori magasság és tejfog kérdés?

Figyelt kérdés

Nem volt még kölyökkutyám, a mostanit is csak betették hozzánk. (normális gazdikeresés folyamatban, eddig sikertelenül).

Az első kérdésem az lenne, hogy ha még megvan a tejfoga, nagyban rágcsál, milyen idős lehet? Kan kutya, a heréi sem szálltak le még. Én olyan 4 hónaposra tippeltem.

A másik kérdésem, hogy magasságra 35 cm kb. A föld és a háta között mértem, álló helyzetben, bár kicsit össze volt görnyedve. Súlyát nem tudtam megmérni, de nekem egy 15 kg-os keverékem van, nála könnyebb volt, szóval olyan 10 kilósra tippeltem.

Ezeket összevetve felnőtt korában milyen nagyra nőhet és hány kilósra? Ja, és labrador keverék tuti, mert nagyon hasonlít a labikra!

Lehet belőle őrkutya? (már most védi a helyet)

Köszönöm a válaszokat előre is?

2012. aug. 2. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Állatorvosnál volt? Mert annak az az első, hogy megnézi a fogait és megtippeli mennyi idős. Azt is meg tudná mondani kb. mekkora lesz. Ha 4 hósan 35 centi, akkor lehet labi méretű lesz. Ja és ha eddig nem jöttek le a heréi, valószínűleg ezután sem fognak. Azoknak már 7 hetes korra lent kell lenni. A rejtett herét mindenképpen műteni kell (ivartalaníttatni).
2012. aug. 2. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Amúgy tutira fiú? Csak mert laikusokat a szuka kiugró nemiszerve is össze szokta zavarni... Több ilyen esetnek voltam már szem és fültanúja. :)
2012. aug. 2. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Mutass képet, oldalról és nem felülről, és a mancsairól is!
2012. aug. 2. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ennyit csináltam róla, a mancsáról nem tudtam mert túl izgága:S :D

2012. aug. 2. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég vaskosak a lábai, nem kis pálcika lábak, úgyhogy én továbbra is azt mondom, labrador méret (első voltam).

A kuvaszom 4 hónaposan 53 centi magas volt, szóval ez a kutyus nem lesz óriás méret, de nagy lesz.

2012. aug. 3. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha 4 hósan 35 cm, akkor kisebb lesz, mint egy Labrador. Közép termet lesz, max 45 cm.
2012. aug. 4. 16:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Mondjuk kevi kutyusoknál "zsákbamacska", hogy mekkora lesz. És ha most, kölyökkorában ilyen szőre van, télen, ha van kutyaháza, fogja bírni a hideget?
2012. aug. 5. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!