Mit lehet tenni egy mocskos szaporitó ellen? Valahol fel lehet jelenteni?
Én sajnos nem tudom feljelenteni, mert külföldi vagyok(Szerbia). Ismerősöm mutatta az alakot és szörnyű amit művel. Agyba-főbe szaporit több fajtát, ketrecbe dugja a kutyákat, kétlem, hogy bármilyen ellátást megkapnának, beleértve a chipet...
Valaki nem tudná feljelenteni?
Privátban elküldöm a személyt, akinek kell, nem akarom ide kitenni.
Pár kép tőle:
Én nem értem, hogy mi a baj...
Sok, nagy testű kutya 30 nm-es lakásban él 2 ember társaságában.
Részedről túl sok a feltételezés. Ezekért a képekért senki nem fogja a fószert megbüntetni itt - a mi kis országunkban...
"aj, a csivava szuka pofijáról hogy süt a szomorúság és fájdalom :("
Aha, és ezt te meg honnan látod? Imádom az ilyen "szakértőket".
Akkor védjétek ezt az alakot, bennetek minősit.
Biztos minden kutya arra vágyik, hogy agyonellessék, még fel sem erősödik az egyik alomtól, de már fedeztetik újra, szuper élet lehet.:D Amikor meg már nem tartják elég jónak az elléshez lepasszolni. Egy vmi elvan felejtve, hogy az állatok is élőlények nem tárgyak.
Meg ketrecben élni. stb.
Vannak panelkutyások, de sok közülük attól mert panelban él, rendesen tartja a kutyát, nem igazán lehet egy lapon emliteni evvel.
Lehet sok a feltételezés, de az ember hozzáállása látszik arról ahogy beszél az állatokról és abból pár dolgot kilehet következtetni.:)
Te jó ég, hogy ti milyen elvakultak vagytok!
Nem, én nem innék vödörből, de ha lenne kutyám, simán adnék neki abból inni. Ezek kutyák! Állatok! Nem emberek... Ne hasonlítsátok már egy gyerekhez őket!!! Bár nyilván, a legtöbb ilyen kocka ember gyerek helyett tartja a kutyát és még fel is öltözteti + babának szólítja. Ez utóbbi az elmebeteg kategória.
Ha a kutya szabadon élne - pocsolyából, tóból inna - felháborító ugye?? És akkor szaporodnának, amikor az ösztönük azt parancsolja (nem a gazdájuk 5 évente egyszer).
Biztos bennem van a hiba, mert vidéken nőttem fel, és nálunk a kutya nem volt más, mint házőrző. Kint aludt télen is kabátka nélkül a házában, és lehet hogy vödörből ivott, és maradékot evett (még csontot is!!!). Néha elszökött csajozni, majd visszatért.
Számomra nagyon nevetségesek vagytok, szuper jókat derülök a felháborodásotokon + hogy az emberrel egy szintre emelitek az állatot (sőt).
Írjatok még!!
Üdv: egy ostoba
Utolsó előtti.
Képzeld én is vidéki vagyok:) A kutyáim kint vannak az udvaron télen nyáron(bár ha szeretnének akkor bejöhetnek a lakásba is). Kapnak maradékot enni, csontot i, és tápot is. Semmibe nem öltöztetem őket, nem tekintem embernek egyiket sem, hanem kutyának, de attól még családtagként kezelem őket.
De azt nem fogom támogatni, hogy egy ember agyon elletti a kutyákat és úgy beszél róluk mint egy tárgyról és ebből próbál megélni, természetesen az állatok kárára. Abból meg végképp elegem van, hogy a sok barom aki itt él nem tud egy normális keritést csinálni, vagy vigyázni a kutyájára, vagy akárhogy megoldani, hogy en szökjön ki, ne legyenek kóbor kutyák és nyugodtan lehessen sétálni annak aki normálisan szeretné. Unom, hogy állandóan nekem meg a kutyáimnak támad egy kutya, mert ilyen felelőtlenek az emberek és úgy vannak vele, hogy hát hagy menjen csajozni a kutya.
Szerintem a kettő közötti szintet kéne tartani. Nem kéne leszarni a kutyát, tárgyként kezelni, meg csak azért tartani, hogy ne kelljen dolgozni és közben mocsokban élnek meg semmit sem kapnak meg, de viszont beöltöztetni sem kell meg emberként kezelni stb... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!