Mit lehet tenni egy mocskos szaporitó ellen? Valahol fel lehet jelenteni?
Én sajnos nem tudom feljelenteni, mert külföldi vagyok(Szerbia). Ismerősöm mutatta az alakot és szörnyű amit művel. Agyba-főbe szaporit több fajtát, ketrecbe dugja a kutyákat, kétlem, hogy bármilyen ellátást megkapnának, beleértve a chipet...
Valaki nem tudná feljelenteni?
Privátban elküldöm a személyt, akinek kell, nem akarom ide kitenni.
Pár kép tőle:
jézusom..:O
Az a baj az állatvédőrség azért nem fog tudni lépni,mert a kutyákon látszik hogy nem éheznek,nincsenek kikötve:/
Max azért lehetne feljelenteni ha valaki tudja bizonyítani hogy ha chip nélkül adja a kutyákat,de kevés rá az esély:( Nem tudom valaki hogy képes egy ilyen szarszemét alaktól kutyát venni?:(
Én sem értem... De az, hogy ketrecben vannak? Nincs megszabva, hogy egy személy mekkora helyen tarthat mennyi kutyát? Vagy vmi amivel meglehetne fogni?
Még a kommentekbe is olyanokat ir..
Vki irta a kiskutyás képéhez, hogy jaj de szépek, ez az alak meg azt irja vissza , hogy csak addig még kicsik.
Meg h huhu majd elisszák az első alom árát meg minden szarság...
Undoritó, meg az aki képes ettől venni.
talán a ketrecre ki lehet térni.
1 eset volt anno hogy csivava tenyészet vagy 100 kutya volt ketrecekbe zárva,szarban hugyban feküdve még tényekbe is bent volt.
Az a baj a nyomorék figyel hogy fotón normális helyzet legyen.. Sajnos magyarországon kevés az esély hogy elkoboznák a kutyáit,hisz hely sincs a menhelyeken.
Míg meg tele van az ország ilyen sötét,pénzéhes,kicsinyes emberekkel addig az ilyen alkoholista majmok meg élnek az emberek butaságán sajnos. Az már nekik lényegtelen hogy a kutya végigszenvedi fájdalommal az életét,ha az az élet csak 2 hét mint kedves barátnőm szapis kutyájának.
Szerintem semmi baj nincs vele. Úgy értem, a kutyák egészségesnek, boldognak tűnnek, és szép nagy helyük van, hogy szaladgáljanak. :)
Az már nem olyan szimpatikus, hogy el akarja inni az alom árát, de nekem nem úgy tűnik, mintha szenvednének a kutyák. Nem tudom, miért kell ekkora ügyet csinálni belőle. Nem lánccal veri őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!