Bevált nektek a BEAPHAR Sos Zecken Folhband nyakörv kullancs ellen?
Kb. 2x vittem el erdőbe sétálni, és nem jöttek bele kullancsok. Azt hiszem pont tavasszal volt. Viszont amikor "Bobi" nyakörve volt, minden séta után kb. 6-7 kullancs volt a bundájában/bőrében :(
Sajnos magyar leírást nem tudok, már arra sem emlékszek, hogy hogyan is jött nekem ez a nyakörv, de azt hiszem, rendeltem:D
De érdemes lehet telefonon megkérdezni az állatorvost, hátha tud valami értelmeset mondani:)
Köszi szépen a választ.
A mi állatorvosunk nagyon kiltix párti,szerintem még nem is hallott erről a nyakörvről. Sajnos a kiltixet nem nagyon tudom megfizetni,mert nagyon sok a kutyám. Viszont mindenképpen megfelelő védelmet akarok.
Akkor lefordítjuk a német nyelvű leírást és ha nincs benne semmi hátborzongató( pl.Itassuk meg jól a kutyát mielőtt ráadjuk és használat után 1 hó pihenés kell.), akkor belevágunk.
Köszi szépen még egyszer.
A kiltix f.s.. Több ismerősömnek is ment kullancs bele:S
Szívesen:) De egyébként nekünk még a duoband(?) is bevált, sokszor azt kap a kutyum:)
Nem a csatt...kb.a közepénél tört el.
Az elsőnél a lifegő vég tört le először(5cm-esre hagytam,ahogy írták) ok gondoltam,akkor ezt rögzítem a többinél,hogy ne lifegjen.
2 hétre rá eltört a közepén.
A második az minden előzmény nélkül tört el a közepén.A pokrócán volt,amikor felkelt a kutya.
A többi még rajtuk van,de most vettem scalibort (azzal már van tapasztalatom,tudom,hogy nincs baj vele,csak drága ennyi kutyánál) azoknak akikről letörött.
Sajnos úgy néz ki,hogy olcsó húsnak híg a leve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!