Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bevált nektek a BEAPHAR Sos...

Bevált nektek a BEAPHAR Sos Zecken Folhband nyakörv kullancs ellen?

Figyelt kérdés

2012. szept. 1. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oh, akkor ez nem a legjobb és a Sabunol nyakörvet vagy spot on nem próbáltad, az vajon milyen minőségű lehet? Összetétel alapján jónak tűnik.
2012. okt. 26. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekünk nemrég járt le a scalibor és most sabunol cseppet tettünk a kutyára. Mivel állítólag elég kullancsos helyen sétálunk (a scalibornak hála eggyel sem taálkoztunk soha), így kb egy hónap múlva arról tudok írni majd tapasztalatot.
2012. okt. 26. 18:12
 13/15 A kérdező kommentje:

A Sabunolt még nem próbáltam. Most kicsit vesztettem a próbálkozási kedvemből...:-)Sajnos,ha nem jön be az ember kidobhatja és végül többe kerül az akció.Bár lehet,hogy 1 db.-t kéne vennem és 1 kutyán tesztelni, csak ezt olyan disznóságnak érzem(tudom hülyeség),de szeretek igazságos lenni velük;-)

16 kutyán kell használnom és a fele fiatal,rajtuk spot on (exspot)van,mert félek,hogy lerágnák a nyakörvet egymásról.Az öregekről nem merik.Remélem benő a fejük lágya és akkor ők is nyakörvet kapnak,mert még scaliborral is olcsóbb lenne,mint spot on-al.

2012. okt. 26. 18:48
 14/15 A kérdező kommentje:
De,ha lesz tapasztalatotok a Sabulon-al,akkor szóljatok...:-)
2012. okt. 26. 18:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Sabunol *bocsi :-)
2012. okt. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!