Meddig vég a bolha/kullancs elleni nyakörv?
Figyelt kérdés
4 hónapig lehet a kutyán és utána 1 hónap szünet. A kérdésem az lenne,hogy ebben az 1 hónapban is védve lesz a kutyám a bolhák és kullancsok ellen?2012. aug. 12. 12:38
1/15 anonim válasza:
Egy bolha/kullancs elleni nyakörv kb. 6 hónap védelmet biztosít.
Azt hogy érted, hogy 1 hónap szünet? Hogy 1 hónapig nem lesz rajta?
2/15 A kérdező kommentje:
*Meddig véd?
Azt úgy értem,hogy a nyakörv papírján volt,hogy 4 hónapig kell a kutyán lennie folyamatosan (fürdetés kivétel) utána 1 hónapig nem lehet rajta,szünetet kell tartani. Ha az egy hónap letelt utána lehet ráadni másikat.
2012. aug. 12. 15:13
3/15 anonim válasza:
Ez nem az a Duoband vagy mi az ördög...Szerintem nem véd abban az 1 hónapban. Elolvastam a használatiját és nekem eléggé gáznak tűnt. Milyen hatóanyag az ami után pihentetni kell a kutyát 1 hónapig? Szerintem veszélyes.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem ez panzi nyakörv, bementem egy boltba ahol kutyáknak árulnak mindenfélét és ezt adták. Ezen van a csomagoláson:
Négy hónapos használat után a nyakörvet le kell venni az állat nyakáról és csak egy hónap pihentetés után szabad újabb szerves foszforsavészter hatóanyagú nyakörvet felhelyezni.
Télen egyébként kell nyakörv? (bolha,kullancs elleni persze)
Sokan azt mondták nem, de nem tudom..
2012. aug. 13. 19:53
5/15 A kérdező kommentje:
Egyébként annyira rossz nem lehet, mert nem volt a kutyámban kullancs és nem is bolhás, pedig nyáron jártunk mindenfelé kirándulni erdők,folyópart szóval nem a megszokott városi parkos környzet..Ha tudsz ajánlani másfajtát következőnek akkor írhatod nyugodtan. Első kutyám egyébként szóval még nem tudom melyik a legjobb ez volt az első nyakörv vásárlás :)
2012. aug. 13. 19:56
6/15 anonim válasza:
Télen nem kell, hisz nyílvánvalóan a kullancsok elbujnak a hideg elöl, meg a bolhák is szerintem. :)
7/15 anonim válasza:
Scalibor 6 hónapot(egy nyarat)kibír. Nekem ez vált be.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, akkor télen nem lesz neki, jövőre meg lehet kipróbálom a Scalibor-t. :)
2012. aug. 15. 16:25
9/15 anonim válasza:
Mis is Scalibor-t használunk és bevált, bátran tom ajánlani! :)
10/15 anonim válasza:
Mi is a scalibort használjuk, teljesen bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!