Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Engeditek más kutyához sétálta...

Engeditek más kutyához sétáltatáskor?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne hogy a kiskutyás tésáltaásakor párszor összetalálkozunk kóbor ebekkel, aminek nem nagyon örülök egyrészről ki tudja milyen szándékkal szaladnak közelednek felénk(némely ugatva), másrészről fertőzés gazdák is lehetnek! Ti mit tesztek ilyenkor? hagyjátok had szagolják meg egymást, (csak félek hogy aztán eldurvulnak)...enyém még kölyök. 17 hetes
2009. júl. 30. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én csak olyanokhoz engedem amelyiknek ott a gazdája, vagy pórázon van. 2 hete viszont sétáltunk és odajött 2 szerintem kóbor nagytestű kutya majdnem megölték a középtermetű kutyám úgyhogy a kóborokkal vigyázz. Most is még lábadozik szegény és jó nagy nyílt seb van az oldalán amivel 2 naponta kell dokihoz járnunk.:(
2009. aug. 3. 01:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze,fontos,hogy ismerkedjen,különben egyedül fogja érezni magát(mint kutya).Én mindegyik kutyához odaengedem,kivéve amelyik morog,vagy ilyesmi..de az emberekkel is vigyázz,mert én sétáltattam a kutyámat,és egy percre nem figyeltem oda,aztán egy kukás ott simogatja,másik kezébe meg együtt a cigi meg a pia!!!Úgyhogy kutyákhoz nyugodtan,de az embereket válogasd meg!
2009. aug. 10. 23:14
 13/14 anonim ***** válasza:
De azért először hagyd,hogy megszagolják egymást,fogd rövid pórázra!!!
2009. aug. 10. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Különben ha póráz nélküli nagyobb kutya jön,rövid pórázra fogom,h egy kicsit had szagolja meg,aztán ha morognak,akkor felkapom.
2009. aug. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!