Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy vágy, amit nagyon szeretne...

Egy vágy, amit nagyon szeretnek. Segitene valaki? Bovebben ( Lent )

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek egy csivava kolyok kutyat,de nem allunk sajnos olyan anyagi haterrel hogy vegyunk.Volt egy 'pekinezer' kutyam szulinapomra kaptam de sajnos egy ev utan megmergeztek... :( Azota nagyon letort vagyok es nagyon szeretnek egy csivavat.Aki tud valamit ajanlani,nagyon megkoszonnem.. Normalis valaszokat kernek.
2012. szept. 11. 21:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ma 11:56

Mind szép és jó, amit írtál... hiába vesz egy 5 dekás kutyát, lehet, hogy keveset eszik. És? Ha beteg lesz? És most ne azt nézzük, hogy a keverékek egészségesebbek...keverék kutyusunk 8 évesen epilepsziás lett. Ha anyagilag nem állnak úgy, hogy kutyát vegyenek, akkor az egyik pillanatban jöhető tízenezres állatorvosi költségeket ki fogja állni? Nem szabad így állatot vállalni. Gyereket se vállal az ember, ha tudja, hogy jelen pillanatban még nem bírná anyagilag. Vagy ha nem betegséget nézünk, történhetnek balesetek. Elüti egy kocsi, sec-perc alatt történhet baj, és máris rohanni kell vele a dokihoz, a többit már nem írom le, ki lehet találni.

2012. szept. 12. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne problema eltartani a kutyat.... Egyedul az hogy megvegyuk.Nagyon szeretem az allatokat es azert erre a fajtara gondoltam mert tudom mijenek es nekem nagyon tetszenek a kistestu kutyusok... Volna nekem penzem megvenni,de az a penz helyet inkabb megvennem azt ami neki szukseges.Mindig othol vagyok,kiveve ha dolgozom,de akkoris van ki othol hogy legyen amikor en nem vagyok.Minden esetre koszonom a valaszokat!
2012. szept. 16. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!