Van egy yorkie kutyusom, és nagyon szeretnék mellé egy német boxert. Bántaná a boxer a yorkie-t, vagy kijönnének egymással?
Ha most én ugyanezt megkérdezném tőled, te mit válaszolnál?
Szeretnék segíteni, de egy ilyen értelmetlen kérdésre tényleg nem lehet válaszolni értelmeset.
Vagy kijönnek egymással, vagy nem jönnek ki egymással.
Nézz utána alaposan a fajtának, olvass sokat mielőtt lesz új kutya.
A kérdésre válaszolva:
Megfelelő nevelés mellett nem lesz semmi gond, nem egy normális gazdiról tudok (bár ritka, mint a fehér holló, de párat szerencsére ismerek), akinek yorkie mellett van nagytestű kutyája és tökéletesen kijönnek. Csak úgy nem bántaná természetesen, ha nincs megnevelve egyik vagy a másik, elmarad a szocializáció akkor lehetnek problémák, de teljesen mindegy milyen fajtáról beszélünk ez mindre igaz. Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy milyen erős jellem a kutya, így egy yorkie is képes akár terrorban is tartani egy boxert, ha az ember hagyja.
Szia!Tudom,kicsit megkésve érkezik a válasz,de most láttam a kérdésed,most regisztráltam ide!
Tehát,vehetsz mellé nyugodtan Boxert,mert nekem is van egy Yorkim,kislány és vettem egy Boxer szukát.Imádják egymást és nem fogja bántani,sőt,mivel a yorkid volt nálad előbb,tisztelni fogja,hogy Ő az öregebb!!
Ha gondolod,segítek bárbiben,szólj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!