Egy vérremenő verekedésben melyik kutya jönne ki győztesen? Dobermann vagy Német dog?
ki az én kutyám? egy dobermann
ki az én kutyám apja? egy interchampion kan
nem emlékszel? dobermannokról volt szó, kérdezte itt valaki(talán te?) hogy hogyan tudja egy 50kilós dober megcsinálni a felsorolt feladatokat, én pedig leírtam h hogyan.. törzskönyves neveket, és esetleg honlap címeket kaphatsz privátban, ahol fent vannak ezek a kutyák, a sajátom is fent van onlinepedigre-n de azon ott van az én nevem is és az nem publikus, esetleg kaphatsz képet is a törzskönyvről ha nem hiszel el valamit..
semmi nem kell nekem, még törzskönyv sem. egy dolog csak: Ki a te kutyád apja, anyja? ez nem személyes dolog. az, hogy ki irsz ide 2 nevet, nem árulsz el titkot.
Viszont az talán neked is figyelembe kéne venned, hogy egy 50 kilós kutya nagyon, de nagyon könnyen sérül. a nagy suly nem tesz jót az izületeknek, és a szivnek sem. Ahhoz, hogy 50 kilósan szép, és elegáns legyen egy dobermann, ahhoz minimum 80 cm-nek kellene lennie a marmagasságának, ami viszont igen erős hiba.
jó látom nem akarod megérteni. Mindegy. Amugy meg rólam csak annyit, hogy 2 champion kutyám van, mindkettő munkavizsgás, ráadásul meg is csinálták, többszörös klubgyőztesek itthon és külföldön is, német ZTP-vel rendelkeznek és van egy faluvégi kis pudvás tenyészetem, mert sajnos nekem egyik sem 50 kilós!!!
De ,hogy magára a témára vissztaérjek, teljesen vérmérséklet függő, hogy egy ilyen küzdelemből ki kerülne ki győztesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!