Ezek utan helyrejon?
Tegnap voltunk allatorvosnal,mert szekrekedese van a kutyanak.Keszitett rola rontgen felvetelt.Megnezte,azt mondta,hogy nem lehet beontest csinalni,mert tul sok van benne, ezert bellazito injekcio utan manualisan szedett ki belole kakit.Eleg sokat.
Mondta,hogy tovabbra is etessuk tejjel,tejfellel,igyon sok vizet, adjuk neki tovabbra is a hashajtot(Ciocolax) es par nap mulva elmulik.Ma pedig kap meg egy lazito injekciot.
Ezek utan,az etrendet betartva tenyleg helyrejon?
1-es:
Ugy, hogy nem kakilt.
2-es.
Nem varok joslatot!De az embert "gyogyito" orvosokban SEM bizok, az allatorvosokban meg megugysem.Tudod a tapasztalat...
Erdekelt volna azok tapasztalata,velemenye, akik voltak mar hasonlo szituban,hogy napokig nem kakilt a kutya,barmivel is kezeltek,majd a rontgen kimutatta, hogy a vastegbelben van a gond,nemcsak a vegbelben.
Ez erdekel elsosorban,a beszolasbol meg nem kerek(ez neked szol Akumi)
Mivel hatalmas kert van,ami csak az övé,igy nem kell naponta sétáltatni vinni.
Egyébként meg nem lakunk olyan helyen,hogy tartani kelljen a sok autótól.
Üdv!
Kérdeznék én is. Mekkora a kutyátok, és mennyibe került az ellátása, mert hasonló gondom van de nincs sajna pénzem magas állat orvosi költségekre. De végzett inszeminátior vagyok munka nélkül, így én magam próbálnám meg segíteni a kutyámon. (Abszolúte végső megoldás ként.)
Kérlek minél előbb válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!