Kihez ragaszkodik inkább a kutya? Aki játszik vele v aki eteti?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 11:11
1/9 anonim válasza:
A kutya ennél egy fokkal komplikáltabb élőlény szerencsére...
2/9 anonim válasza:
Ahoz akit falkavezérnek tekint.
3/9 anonim válasza:
ha csak enni ad neki valaki napi egyszer, de azonkívül nem foglalkozik vele, nem fog ragaszkodni hozzá érzelmileg, és nem fogja falkavezérnek tekinteni, de ha valaki csak játszik vele, de nem tanítja, és nincs határozott fellépése vele szemben, akkor azt sem. Ez azért összetettebb ennél.
4/9 anonim válasza:
Tényleg, a feltett kérdéshez képest a dolog jóval összetettebb.
Pl.:
A lányom más városban él. A kutyája nálunk van,mi etetjük, és foglalkozunk vele. Ha hazajön, a kutyája számára ő lesz az első, és nem mi, akik etetjük, szeretgetjük, foglalkozunk vele nap mint nap.
Az ok: valószínűleg a lányunk az igazi falkavezér,
mert: elviszi futni, tóban fürödni, (amit a kutya imád.)
mert: állandóan tanítja, képezi.
5/9 anonim válasza:
A kutyánkat csak a férjem eteti, a gyerekeim játszanak vele, mégis én vagyok a gazda, engem tekint falkavezérnek.
6/9 anonim válasza:
Amúgy rövid kérdésre rövid válasz. Azt tekinti sokszor falka vezérnek a kutya aki határokat szab neki és sétáltatja napi rendszerességgel.. röviden ennyi.. De ahogy már sokan leírták ennél jóval komplexebb olvass utána már van magyarul is csomó könyv a témába..
7/9 A kérdező kommentje:
Falkavezér csak 1 lehet?
2012. szept. 7. 12:44
9/9 anonim válasza:
Ez egy kicsit bonyolult, falkavezér elméletileg csak egy lehet, de a kutya szempontjából az az egészséges, ha az összes családtag felette áll a rangsorban. Tehát mindenkinek falkavezérként kell viselkednie a kutyával, őt meg nem fogja érdekelni, hogy a felette állók hogy viszonyulnak egymáshoz, és közöttük ki a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!