Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 éves Csivava fiút, szobatisz...

2 éves Csivava fiút, szobatisztaságra hogyan neveljek? SOS!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2eves csivsva fiut kaptam, mert az elozo gazdijahoz baba erkezett. A problema az,h nm szobatiszta, mert ugymond alaksorban tartozkodott amely udvarra nyilt igy kint vegezte a dolgat. Viszont en csak bent tudom. Es mindenfele helyre rondit.... :Sss Nem tudom,h hogyan vagy mit tegyek. A sarokba helyezett ujsagpapirt nem hasznalja:S a macska almot kikaparja.... Kerlek irjatok tanacsokat! Elore is nagyon koszonom!!
2012. szept. 2. 23:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Vivi, Lüszinak vastagbundája van....:)

Bár, Te biztos jobban jobban tudod a nagy kutyás múltaddal....:(

2012. szept. 3. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

hát valóban bundája más mint egy csivavának de nem vastag egyáltalán,1 rétegű szőre van. Mindegy lényeg ha sokat van lakásba és hirtelen éri hideg a kutyát teljesen jó opció egy pulcsi vagy egy kabát,attól még nem kell lemondani a sétáról.

Ismerlek amúgy?

2012. szept. 3. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:
A normális válaszadóknak köszönom!!! Akik meg itt köszörülik,tökéletesítik az amúgy is sztereotipiakból felépülö kutyaismeretüket, azokkal nem közölném a véleményem. Nyilván állatkínzó vagyok, mert egyedüli módon a világban csak én tartok bent a lakásban kutyát és szeretném szobatisztaságra nevelni!!
2012. szept. 3. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
A szobatisztasággal semmi gond nincs :) De a szobába papírra meg alomra járás nem szobatisztaság.
2012. szept. 3. 19:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Inkább oda mint a szönyegre...
2012. szept. 3. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

Lehet nem te vagy egyedül a világon,de gyarapítod a tábort az már épp elég baj. Csak a kutyádat sajnálom,ő kutyaként akar élni nem macskaként. Ő nagyokat akar sétálni,ő a többi kutyával játszani,futkározni az eldobott bot/labda után..

Nem,nem vagyok gondolatolvasó csupán egy boldog kutya gazdája,aki mindezt megkapja! Előző gazdája lepasszolja,te sétálni nem akarod vinni..kár hogy nem egy olyan gazdát kapott aki végre megbecsüli,és kistermete miatt nem nézi hörcsögnek:/

2012. szept. 3. 20:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Elöször is senki nem mondta,h nm viszem sétálni. Ez valahogy beült az agyadba az alom mellé és nm lehet kirobbantani onnan. Másodszor... Én kérdéseket tettem fel, leirtam,h a kutya k....va sokat van setaltatva...tobb fele modon, akkor h josz te ahhoz,h minosits engem akarmilyen formaban. Raadasul ezzel a "nemakarom setaltatnival" ;D tanacsokat kertem nem azt,h itt fenyezd magad! Kedves boldog kutyatartó!
2012. szept. 4. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!