HELP! Most hoztam el egy kis beaglet.8 hetes. Szobatisztaságra akarom szoktatni? - a többi lent -
Figyelt kérdés
mindig a lakásban jön rá a pisi-kaki.
2 óránként lejárok vele. semmi. feljövünk és nem sokkal utána bumm...
a másik, hogy néha remeg, és nagyon sírdogált éjszaka.
rengeteget foglalkozunk vele, de gondolom ez nem megy rögtön,mivel hiányzik neki még a mamája és a tesói.
segítsetek!
2012. szept. 1. 15:44
1/19 anonim válasza:
szerintem könyvből érdemes tanítgatni:) de a beagle nem valami okos kutya(állítólag)
3/19 anonim válasza:
Szobatiszta nem lesz azonnal. 2 beaglem is volt, ők kicsit később lesznek megbízhatóan szobatiszták, szóval csak türelem, majd ha 6 hónapos lesz, akkor kezdj el aggódni ilyen téren. Addig is napi többszöri séta ha kell ha nem, ha lent pisil, nagy dicséret, stb. Büntetni ilyen idős korban ezért még tilos.
4/19 anonim válasza:
Első kettő hülyeséget ír, nagyon is okos kutya, az okosság nem egyenlő a taníthatósággal, mert ők önálló nyomkövetésre lettek kitenyésztve, ahol nem támaszkodhattak a vadász parancsaira több km. távolságból. Emiatt nagyon önfejű.
5/19 A kérdező kommentje:
ez szerintem egy tévhit. minden kutya okos lehet, csak megfelelően kell nevelni. nézzetek youtube-on beagle-ös videókat. teljesen nevelhetőek.a kemény kéz a kulcs. sok könyvön átrágtam magam már, inkább gyakorlati tanácsok érdekelnének, tapasztalt biglisektől. nem pedig a fajta sztereotípiák szerinti "leírása"
2012. szept. 1. 15:55
6/19 anonim válasza:
ezaz pontozzatok le..mert ti aztán okosak vagytok:)
7/19 A kérdező kommentje:
hármas négyes köszönöm szépen (: igyekszem mindent jól csinálni.
további tippek tanácsok jöhetnek (: mindjárt rakok képet róla ;D
2012. szept. 1. 15:57
8/19 A kérdező kommentje:
senkit nem pontozok le relax (: ez a ti véleményetek nektek is thx azért
2012. szept. 1. 15:57
9/19 anonim válasza:
A legfontosabb ennél a fajtánál a türelem, és a sok foglalkozás, pozitív megerősítéssel. Fizikailag fenyíteni nem szabad, mert rettenetesen félős, visszahúzódó lesz. Javaslom a klikkeres tanítást, mert nagy haspókok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!