Hogyan neveljek két növendék yorkit szobatisztaságra?
Mindig amikor be wczik valamelyik szólj rá erényesen /azt meg fogja érteni../ és rögtön rakd a kijelölt helyére ahol szabad. Ès rögzülni fog benne,hogy oda kell mennie ha kell neki. :)
Bocsi ha kicsit hülye volt a fogalmazásom...15 éves vagyok,nem sokára kapok én is egy yorkit,és nem rég olvastam ezt,csak kicsit most nehéz volt megfogalmazni.:D Remélem tudtam segíteni. Van róluk képed?Tudsz mutatni? Szívesen megnézném öket. :D
foglalkozni nevelni kéne a kutyákat elsősorban...
milyen idősek, mikor kerültek hozzád...?
lehet neked nem gond ha "bent végzik" - fene az izlésed, de a kutya ettől sokkal intelligensebb és tisztább állat neki bizony gondot jelent ha pihenőhelyére végzi a dolgát!!!
2 óránként vezesd ki őket, sétáltasd és amikor kint végzik dicsérd meg őket ha pedig bentre sikerül hagyd őket figyelmen kívül és nyugodtan takarísd össze nyom nélkül a végtermékeket-fontos, hogy ne érezzék a szagot bent!
etetés, ivás, játék, alvás után 5-10 perccel lehet valamire számítani ha kölykökről van szó...
elsö vagyok. :) Nincs mit. :)Szívesen segítettem. =)
[link] feltöltöd a képet és utána be linkeled. :)
Nagyon édesek!!! <3 imádni valóak. =)
Már nagyon várom,hogy én is megkapjam. :)
Vigyázni fogok rá,ezt meg igérem. Ès nagyon fogom szeretni.
Csak kapjam már meg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!