Mi lehet ez? Talán elleni fog?
Sziasztok!a kutyám vérzik nem eszik semmit.állandóan fekszik és mindig a hasát kell dörgölnöm!Nem hiszem hogy ellik bár kitudja!Ezért kérdem tőletek mit csináljak.Mi baja lehet???Próbálok neki segíteni egész nap dörgölöm a hasát mert mindig lefekszik előttem és tudom hogy ilyenkor ezt akarja!
Szóval mi lehet ez?
Figyu... nagyon gyorsan orvoshoz kéne juttatni. A leírtak alapján gennyes méhgyulladása van. Abba belehal 3 nap alatt. Minél előbb műtétre van szüksége, ha tényleg ez a baj. Én majdnem vesztettem el kutyát méhgyulladás miatt, pedig azonnal dokihoz került.
Próbáld meg orvoshoz juttatni, kérlek.
Igen, nálunk méhgyulladás volt a probléma. Elvittük dokihoz, ki akarta kezelni, de másnap visszavittük, hogy azonnal műtse meg. Operáció után közölte, hogy a legjobb esetben is két napja lett volna hátra műtét nélkül. Akkor 8 éves volt a kutyus és még 6 évig élt utána.
Légyszi írd majd meg mi lett a kutyáddal, remélem minden rendben lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!