Mi lehet ez? Talán elleni fog?
Sziasztok!a kutyám vérzik nem eszik semmit.állandóan fekszik és mindig a hasát kell dörgölnöm!Nem hiszem hogy ellik bár kitudja!Ezért kérdem tőletek mit csináljak.Mi baja lehet???Próbálok neki segíteni egész nap dörgölöm a hasát mert mindig lefekszik előttem és tudom hogy ilyenkor ezt akarja!
Szóval mi lehet ez?
Lehet gennyes méhgyulladás, abba pár nap alatt simán belepusztul. Ha valóban méhgyulladás, és műthető, akkor levan a gondod a további tüzeléseiről!
Keresd meg, ki az ügyeletes állatorvos a körzetetekben, és hívd fel: [link]
Te komolyan felelősségteljes gazdának hiszed magad?
Vagy provokatív a kérdés, vagy te tényleg ennyire semmibe veszed szerencsétlen kutyádat... Nagyon sajnálom őt...
Sosem fogom megérteni, hogy ilyen emberek miért vesznek magukhoz állatot.
Ha nagyon érdekelne, hogy mi van a kutyáddal - aki szerintem lassan elvérzik és meghal - akkor kerítenél egy állatorvost, és nem itt kérnél távgyógyítást tőlünk.
De nagy a hasa?
Hát szerintem gyomor vérzése van ügyelj mert hammar bele pusztul.
Hát persze.... Tipikus buta ember, még mi vagyunk a rosszindulatúak, mert TE nem törődsz a kutyáddal.
Logikus.
Milyen retkes segítséget várd, mondd már el?
Azért hajtogatod a saját igazad, meg hogy segítséget kérsz, hogy ezzel is enyhítsd a saját felelősséged a kutyád szenvedése miatt - aki megjegyzem MIATTAD szenved - mondván, hogy te "mindent" megtettél, hisz még itt is tettél fel róla kérdést. Ettől még ugyanolyan lelketlen alak vagy.
Lehet véleményed szerint én rosszindulatú vagyok, de én legalább MINDENT megadok a kutyámnak és nem is szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!