Tisztelt 33. kommentet küldő. Elolvastad a kérdés alatti szöveget te egyeltalán???? Ott áll, h LAKÁSBA lesz, tehát le kell vinni pisilni meg kakilni!! Én nem az előtted szólókat védem, de kissé bosszant, h itt teszed az észt azt azt se tod mi van...
Amúgy a kérdezőnek is válaszolva: Expresz.hu, Olx.hu és társai mind tele vannak ingyen elvihető kiskutyákkal, leszűröd mondjuk a te lakhelyedre és környékére, meg a hírdetés feltevésének idejére és máris találsz jópár kutyust. Aztán már csak föl kell venni a kapcsolatot a gazdákkal, h mifélék a szülők és nagyjából tudsz következtetni, h milyen lesz a kölyök. Sajna ingyen max keveréket kapsz, amit nehéz megállapítani, h mekkore lesz és a vérmérsékletét is. De fajtiszta kutyust ingyen nem kapsz sehol, ami még kölyökkorban van. Menhelyről meg nyugodtan hozhatsz kutyust, mert átlag az oltásokért többet kell fizetned összesen mint amit a menhelyen hagysz ott. S így legalább megmentettél egy életet is, ami dícséretes cselekedet! :)
2012. aug. 30. 15:05
A 11:51-es kommentelőnek írtam, nálla van a 33/37-38-396(éppen ahol járunk)szám. De a lényeg, h írja minek kell kivinni a kutyát pisilni? Mert LAKÁSBAN lesz, ahova nem végezheti el a dolgát, de tegyük fel vesznek neki almot v pelenkát, akkor is ki kell vinni mozgatni.
2012. aug. 30. 15:36
De basszus, én vagyok a 11:51-es kommentelő. Te a 13:01-esnek akartad ezt írni szerintem, nem nekem. Én sehol nem írtam pisilésről meg kakilásról...
2012. aug. 30. 17:55
Ja bazz tényleg! :D Akkor sorry! Na mind1, de gondolom értetted, h nem neked akart menni. :D
2012. aug. 30. 20:41
Értettem én, csak gondoltam tisztázzuk, ki a hülye!(nem rád gondolok) :) Amúgy meg egyetértek veled!
2012. aug. 30. 21:04
36/41 A kérdező kommentje:
Olvassátok el már légyszíves amit írtam. Mert úgy vettem észre hogy nem olvastátok el. Tudom mi az hogy kutya és azt is hogyan kell velük foglalkozni. Nekem volt egy 20 éves kutyám aki meg halt sajnos. Tudom hogy le kell vinni pisiltetni evvel tisztában vagyok. Tisztában vagyok azzal hogy mivel jár egy kutya. 20 évig volt nekem nem értitek meg. Én mindig segítek az állat menhelynek. Mert állat barát vagyok. És több mint 2000ft-al. És oda írtam hogy más egy menhelyért fizetni. Hoztam már onnan ki kutyust de sajnos el pusztult hiába vittem orvoshoz nem tudtak rajta segíteni és én ettől félek a menhelyektől. Nem sajnálom a 2000ft-ot itt nem erről van szó csak nagy pénzeket nem fizetek ki.
37/41 A kérdező kommentje:
Mért kell mindenek le hordani ha még el sem olvassátok azt amit írtam. Látom nem figyeltek. És mért kell engemet piszkálni és bántani mert valójában ezt csináljátok. Én nem azt kérdeztem hogyan kel egy kutyát nevelni. Van időm egy kis kutyára igen van. És le viszem kakilni és pisilni és adok neki enni és inni. Játszok vele és foglalkozom vele. Egyébként nem is ismertek akkor mért általánosítotok engemet. És nem is a kérdésemre válaszoltok. Úgy beszéltek velem mint egy valami szarral. Nem is a kérdésemre válaszoltok. És keveréket szeretnék örökbe fogadni nekem nem kell fajtiszta mert sok velük a probléma. Tudom milyen költségekkel jár egy kutya ne oktassatok már ki.
küldtem linkeket..ha azok között nem találtál akkor írd be googleba Budapesten ingyen elvihető kiskutya és kidob jó párat ,böngész köztük.sok sikert remélem megtalálod a te kedvencedet...én linkeltem a beagle keverék kutyust szerintem az cuki.lakásban is jó mert nem nő nagyra,nem ugatós,imádja a gyerekeket.tudom mert 2 beaglem van igaz udvaron de 2 kisgyerek mellett akik napi szinten nyúzzák őket de ők meg se nyikkanak:)
2012. aug. 31. 09:01
megnéztem az első link az egy cuki pofa a kutyika....
2012. aug. 31. 09:01
40/41 A kérdező kommentje:
Ne haragudj hogy közbe vágok de sokat keresgéltem és nem nagyon volt sikerem találni.
Kapcsolódó kérdések: