Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyust keresek?

Kutyust keresek?

Figyelt kérdés
Én itt lakom a 18 kerületben.Örökbe szeretnék fogadni egy kis kutyát lehetőleg maximum puli magasságú kutyát szeretnék nem számít milyen nemű és fajta. Lakásba keresek kisgyerek mellé. Akár azonnal érte tudok menni. Sajnos nem sokat tudok a kutyusért fizetni. Aki tud vagy van ismerősének kutyusa eladó az üzenjen.
2012. aug. 30. 09:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%

őőőő... bocsi, de álljunk már meg egy pillanatra, emberek!

Megtudhatom, mi az oka anak, hogy 5.000 forintot nem tudsz szánni a kutya kihozatalára?

És mi is a baj az örökbefogadási szerződéssel?...

És miért ilyen sürgős az a kutya?

Ki és mennyit fog vele foglalkozni?

Tudod, mennyibe kerül havonta egy kutya tartása?

Alsó hangon is 10.000 Ft.

És ha baja lesz? Mondjuk eltöri a lábát... az egész ellátás egy átlagos orvosnál 15-20.000 forint. Csak annyi, hogy injekció, betadine, varrás és varratszedés...

ÉS naponta kell sétáltatni, de az hagyján, a legtöbb kutya ennyivel nem éri be, ha a séta legalább nem ingergazdag (erdős) környezetben történik... A kisgyerek mellett erre lesz időtök?

Ha nem, akkor a kutyátok unatkozni fog... ami egyet jelent "embernyelven": rosszalkodik.

Ugat, mint a fába szorult féreg, ás, szétrág mindent (pláne egy kölyök), kiborítja a kukákat, ha tud, elszökik megsétáltatni magát,...

Én tuti nem adnék Nektek kutyust. Nem azért, mert nem vagy szimpatikus vagy ilyesmi... de ennek csak rossz vége lehet. Nagyon nem így kellene hozzáállni a dologhoz, mert szegény kutya 1, max. 2 év múlva ismét gazdikereső lesz. A nyakamat rá.

2012. aug. 30. 09:45
 22/41 A kérdező kommentje:
Bocsi de engem mért általánosítasz . Csak meg kérdeztem azt hogy kell e fizetni az illatos úti menhelyen. Képzeld tudom milyen felelősség egy kutya volt kutyám. Képzeld 20 évet élt az én kiskutyám de sajnos meg halt és cicám is volt. Tudok gondoskodni egy kis állatról. De azért álljon meg a menet azon hogy kiadjak egy kutyáért 50-60ezer forintot még 5-10ezer forintot sem adok ki egy kutyáért az más a menhelyi kutya azért adok és támogatom őket. Képzeld van időm kis állatra mert itthon vagyok gyesen.
2012. aug. 30. 09:58
 23/41 A kérdező kommentje:
Írtam hogy ne írjon olyan ember aki nem tud normálisan beszélni. Látom nem figyeltél. Kérlek ne írj többet.
2012. aug. 30. 09:59
 24/41 A kérdező kommentje:
Képzeld egyedül vagyok magányos vagyok attól függően hogy van egy kisfiam. Nem megyek sehova se szórakozni akkor meg érdemlek egy kis aranyos kis állatot. A párom dolgozik reggeltől mikulásig nem tud mindig foglalkozni velünk csak hétvégén. Szeretnék egy kis társat aki boldogabbá tehetné a kis életünket. Szeretettel és odaadással gondoznám .
2012. aug. 30. 10:03
 25/41 anonim ***** válasza:
52%

Azért tényleg érdekes a hozzáállásod. Amolyan hírtelen fellángolásnak tűnik.

Tudom, nem ezt kérted de az előtted szólóval mélységesen egyetértek. Ne legyen igazam....

2012. aug. 30. 10:03
 26/41 A kérdező kommentje:
Már nagyon rég keresek egy kis állatot de sajnos még nem sikerült találnom és azért írtam ide mert talán itt tudnak segíteni. Sokáig nem tudtam fel dolgozni azt hogy az én kis lelki társam meg halt. És nem rég határoztam el hogy úgy hogy meg nyugodót a lelkem és el tudtam engedni a kis társamat és így szívesen örökbe fogadnék egy kutyust.
2012. aug. 30. 10:07
 27/41 A kérdező kommentje:
Még én vagyok le baszva.
2012. aug. 30. 10:10
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor vedd a fáradtságot és menj el a www.rex.hu, vagy a gazditkeresek.hu oldalra és szépen tájékozódj.

Képeken megnézheted és leírásokban elovashatod, hogy milyen kutyát is gondoltál.

Tudod ez azért is jobb megoldás, mert itt már van egy leírása kutya természetéről, míg a Gyepmesteri telepen nem fogod tudni, hogy milyen kutyát választasz, ami soha nem mindegy, de egy kis gyerkőccel meg pláne nem. Ha neked is volt kutyád, akkor tudod, hogy vannak olyan ebek akik pl. nem igazán kedvelik a kicsiket...stb.

Kérlek nézz szét ott.

A szerződés pedig egy nagyon jó dolog. A rex honlapján el is tudod olvasni, hogy általában mit takar.

Azért légyszíves jelentekezz, hogy ne legyene igazam:)

2012. aug. 30. 10:22
 29/41 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak azért mindig bennem lesz a kis kutyusomnak. 20 évig élt a kutyám akit nagyon szeretem.
2012. aug. 30. 10:27
 30/41 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy olyan kutyust kell választanom akit gyerek mellé is lehet tenni.
2012. aug. 30. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!