Menhelyről szeretnék örökbefogadni egy kutyust, de amilyet én keresek sehol sem találtam. Hol keressem?
Már reggel 10 óta keresek egy ilyesmi kutyust: [link]
de sehol nem találok. tudtok ilyeneket mutatni? lehetőleg fehér és kis termetű kutyus legyen. nagyon megköszönném
A menhelyen ritkán találni tiszta fajokat, de ez nembaj.Lehet, nagyon fontos, hogy fehér legyen és apró termetű, de azért szerintem lehet engedni a komoly feltételekből. Mert egy kutyánál nem a szín és a termet számít, hanem a hűsége, szeretete, bizalma. Nekem is van egy kutyám, alapszíne piszkosfehér, nyaka körül egy kis barna-feketével megsózva. Keverék, de én imádom, mert játékos, értelmes, hűséges. Nálad se a kinézet legyen a lényeg, és ha engedsz a feltételekből bővül a kör, és akkor biztos találni fogsz egy aranyos kutyát a menhelyen.
Ráadásul a menhelyi kutyák sokkal jobban tudnak érezni, szeretni mint a tenyésztettek, és hűségesebbek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!