Mi a véleményetek arról, ha valaki menhelyről szertne örökbefogadni állatot?
Többfélét? Ez alatt mit értessz? Aki kutyát szeretne és ivartalanítva, gondos gazdaként élete végéig tartja az nagyszerű, szükség van az ilyenekre, mert rengeteg kutya vár ott gazdára. Macskával ugyanez a helyzet, meg bármivel, ha felelős gazdája lesz és nem szaporítja tovább. Ez a lényeg.
Ténleg mire gondolsz a többféle állat alatt?
én is becsülöm azt az embert, jó szíve van.
az ilyen állatok szerintem megérzik ezt, és nagyon hűségesek, hálásak tudnak lenni.
Nekünk is csak befogadott/örökbefogadott állataink voltak/vannak (kivéve egy orszlánfejű nyuszit, de az húsvéti ajándékként került a családba). Nagyon becsülöm azokat, akik nem divathóbortokat követve választanak - főleg szaporítóktól - társat, hanem esélyt adnak egy elhagyott, gazdátlan állatnak. Furcsa az ismerőseid reakciója, nekünk csak egyetlenegy - amúgy is hibbant - szomszédunk tett megjegyzést, hogy miért hoztunk egy "kivénhedt beteg csoroszlyát" a házhoz, "még megfertőzi vagy széttépi a gyereket". Nem kell az ilyenekkel törődni, nem tudják, mit beszélnek!
Sok menhelyen találsz kisemlősöket is. Minden jót!
Szerintem is nagyon nemes dolog.
Nekünk is az egyik kutyusunk menhelyről jött, nála hálásabb, ragaszkodóbb jószágot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!