Ha kb 1 hónapig rossz minőségű táppal etettek az baj?
Acanát esznek a kutyáink ,két kistestű,kimérve vesszük,úgy olcsóbb,de sajnos most még 1300 ft/kg árat sem tudjuk megfizetni..kb még 1 hétre elegendő Acana van még, lehet,hogy 1 hét múlva lesz úgy pénz és tudunk venni még 1 kg Acanát,de lehet,hogy nem lesz rá pénz :(
ha 2-3 max 4 hétig rosszabb minőségűt kapnának lenne e bajuk??
ugye nem??
régebben is volt ez hogy nem tudtuk a minőségit megvenni,akkor rizst meg csirkefarhátat és répát kaptak viszont,rengeteg székletük lett és marha büdös is volt illetve a normál átlagtól puhább volt , amikor az utcán szedtem fel már rosszul voltam a szagtól..
hát igen,a nagy reklám nem azt jelenti,hogy minőségi is..
amikor én pedigree és társaival etettem,fogyást nem tapasztaltam inkább hízást,pedig annyit kaptak ami rá volt írva,rengeteg volt a székletük, a szőrük pedig fénytelen volt..aztán mint írtam is a neten olvasgattam a tápokról és az Acana szimpatikusnak tűnt, kimérve vettem egy kg és hát a széklet csökkent, aktívitás nőtt, 1-2 hónap után már a szőr csillogását véltem felfedezni, ja és mindig a szemkörnyék meg a szájnál olyan barnás volt mint a legtöbb bichonnak általában, ez is megszűnt, hófehér a szőr azon a részen,akinek bichonja van mindig kérdezi nekem mért olyan szép fehér a kutyám szőre meg miért nem barna a szem és száj környék, mondtam,hogy tápot váltottam,meglepődtek,hogy csak "ennyi" ,mondom a jó táppal etet az ember meglátszik a sz eredmény is..
most már én is fogok váltani olcsóbb,de jó tápra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!