Honnan tudhatom meg, hogy a kutyám terhes?
ha láttad hogy rámászott a másik, azt nem láttad véletlenül, hogy összeragadtak-e? mert ha igen, akkor 99,99% hogy vemhes.
Mellesleg mi lesz, ha nem 4, hanem 8 kiskutya lesz, és lesz 5-nek gazdája? a többit elaltattadod? vagy menhely?
így is elég sok kutya van, és hidd el a kutyák nem akarnak kiskutyákat, a fajfenntartó ösztön diktálja nekik, de mi jól tudjuk, hogy nem fog egyhamar kihalni a kutya, mint faj...
Amúgy a kiskutyákkal 2 hétig folamatosan törődni kell, figyelni őket, hogy az anyjuk ne feküdjön rájuk, hogy rendesen eteti őket, ha nem éjszaka is 2óránként etetni...
Szülésnél bentmaradhat kiskutya, stb. Szóval jól készülj rájuk fel, ha tényleg vemhes a kutyád.
És a legbizotsabb hogy állatorvoshoz viszed és ultrahangot csináltatsz.
Embernél az biztos, hogy kutyánál...nem tudom, ha valakinek nem jó akkor azok a kölykök.
Meg azt sem tudom, hogy mikor jelentkezik, de ha összejött, akkor a cicijei megduzzadnak és melegebbek.
Az én kutyám állterhes volt, nem győztük szegényt borogatni, meg dajkálni, hogy minél hamarabb kiheverje.
18:27-as válaszoló: elaltattatni?menhely?soha...különben nem láttam,hogy összeragadtak e..
és..hát majd meglátjuk mi lesz..az egyik ismerősömék kutyája is volt álterhes..vagyis hasonló..a labdáit nézte a kölykeinek :D..hát,remélem semmi bajuk nem lesz a kiskutyáknak,ha lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!