Honnan tudhatom meg? Fontos! :D
Figyelt kérdés
Regisztráltam a kiskutya.hu oldalra.
Megtetszett egy kiskutya, írni szerettem volna nekik, de a hirdető adatai közt, nem volt ott az e-mail címe, lefelé görgettem és ott volt, hogy : Üzenek a feladónak.
Arra rá kattintottam, és írtam neki. Nos, honnan tudhatom meg, hogy visszaírt? Hol ír majd vissza? :S
Egyébként azért ide írtam ki, mert gondolom, akik a kutyás kérdéseket olvasgatják, csak tájékozottabbak :)
Előre is köszi a választ!
2011. máj. 13. 15:31
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy regelés előtt írtam neki. Megkapta akkor? :S :)
2011. máj. 13. 15:32
2/4 anonim válasza:
Meg kell adnod az e-mail címedet nem? Akkor arra. Ha nem voltál regisztrálva, ha igen, akkor ugye ott amúgy is megvan. Másképp nem tudom, ha se regisztrálva nem vagy, sem megadni nem kellett.
3/4 A kérdező kommentje:
Meg kellett adnom. Csak nem voltam még ilyen oldalon :)
Tehát akkor, az én e-mailemre jön meg majd a válasz levele?
Köszi :D
2011. máj. 13. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!