Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudhatom, hogy szeret-e...

Honnan tudhatom, hogy szeret-e a kutyám?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy honnan tudhatom, hogy szeret-e a kutyám, vagy nem is kedvel, nem tart gazdájának???
2011. jún. 11. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
ha nem halgat rád,akkor egyáltalán nem tekint annak.Ha meg farokcsóválgatva oda se megy egy simogatásra,akkor végképp nem.Miböl gondolod,hogy nem szeret?Lehet valami baja van és le van törve. Mik a jelek?
2011. jún. 11. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Mikor ránézel, tekintete a tekintetedbe fúródik, látod benne azt a tűzt, ahogyan téged megvédelmezne bármikor! Mikor hazaérsz, fáradtan, ő jön melletted, farok csóválva rohan oda egy simogatásért. Mikor sírsz, és már a padlóról sem akarsz felkelni, inkább meghalnál ő ott van melletted, és nem érdekli hogy a szőrét könnyezted tele, nem mint minden egyes embert aki a barátunknak mondja magát...

Ha vihar van, kaparja az ajtót, ha este van, akkor is, csak azért, hogy veled lehessen.! Csak nézz bele a kutyád szemébe, tekints mélyen magadba, és gondolkozz el azon, hogy te szereted-e őt igazán! mert az ő hűsége és szeretete rendíthetetlen örökké!

2011. jún. 13. 03:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszotokat!

Nem gondolom, hogy nem szeret a kutyám, inkább azt szeretném tudni, hogy tényleg szeret-e. Cézár kutyám általában hallgat rám, jön mellettem ha hívom, amikor hazaérek nyüszög és a ruhámat fogva húz maga mellett, és folyton csak "puszit" ad. Tegnap amikor hazaértem egy 6 napos táborból, már az utcáról hallottam, hogy nyüszít mint a nemnormális, és amikor beléptem, majdnem letepert; magas hangon nyafogott, ugatott, húzott, ugrált, nyalt ahol csak ért! Amikor apukám jön haza 2 hét után, akkor őt nem üdvözli ilyen lelkesen!

Szerintem ezek annak a jelei, hogy legalább szeret!

2011. jún. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!