Dalmata szukám 8 kölyke mind fehéren született. Ez miért van? Miért nem pettyesek?
Akkor nincs miről beszélni!
Egyébként ismerős állatorvos mesélte,hogy az enyémen kívül is van egy bullterrier betege.A gazdik évekig gyűjtöttek rá,elit tenyészetből vették 380 ezer ft-ért.
És a kutya patellás,légcsőszűkületes.Garancia van rá,tenyésztő vissza is adná a pénzt,ha gazdik viszaadnák a kutyát.Persze nem adják,így a pénzt sem kapják vissza.Patthelyzet.
1-2 hetesen pöttyösödnek ki.
És most bocsi az offért, pláne, hogy 2 éve tették fel a kérdést, de:
1. Én tök jót mosolyogtam a kérdésen, azt hittem poénnak szánták,
2. aztán látva a sok-sok beszólást arra gondoltam, minek idegesítik magukat az emberek ezen. Simán előfordulhat, hogy valaki nem látta a 101 kiskutya semmilyen feldolgozását és olyan leírást olvasott róluk, amiben kivételesen nem volt benne, hogy mikor pöttyösödnek.
És így évek múltával, remélem még olvassa a fórumot a kérdező. Ha igen, megírnád kérlek privátban, hogy melyik tenyésztőtől vetted a kutyust? Éppen kutyavásárlás előtt vagyunk párommal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!