Dalmata szukám 8 kölyke mind fehéren született. Ez miért van? Miért nem pettyesek?
Az első héten jönnek elő a foltok.
Minek szaporítassz? Gondolom nincsenek meg a kötelező szűrések, az orvos nem látta el sem a vemhes, se az ellett szukát, a kölyköket. (akkor ő megmondta volna neked, hogy mikor pöttyösödnek)
Mit fogsz csinálni ezekkel a kölykökkel?
Azért durva, hogy úgy szaporítod a kutyád, hogy a fajtája legalapvetőbb ismertetőjegyeit se tudod. Soha nem volt dalmata kölyköm, de még én is tudtam, hogy fehéren születnek...meg szerintem mindenki aki látta a 101 kiskutyát :) Még nem is valami ritka fajtájú kutyáról van szó, amiről úgy kell kutatni infó után.
Állatorvos nem mondta hogy fehérek lesznek amikor megszületnek?
"Orvos látta vemhesség alatt, és az ellésnél is kint volt, mert egyedül nem mertben bevállalni a dolgot"
Amikor megláttad, h fehérek a kölykök, nem kérdezted meg a dokit, h miért, ha nem tudod? :)
Én akkor is írok pedig!
Igen lefoglalózták mind a 8 kiskutyát már a vemhesség előtt?? És hogyan mégis mond? Honnan tudtad hogy 8 kölyök lesz pont , és hogy mind egészséges, és életben fog maradni?
Nagyon gagyi amit írtál , alap dolog hogy a picik nem pettyesek hiszen majd kb 1 hét elteltével fognak halványan pettyesedni aztán majd erősebbek lesznek a foltok!
Ha még ennyit sem tudsz az adott fajtáról akkor miért szaporítasz??
Te sem tudod mi??
Gusztustalan !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!