Dalmata szukám 8 kölyke mind fehéren született. Ez miért van? Miért nem pettyesek?
Azt hiszem 1-1 az állás!
Bocsánat hogy így fejeztem ki magam !
Nem vagy gusztustalan , most hogy leírtad hogy milyen odaadást mutatsz a picik és a kutyád iránt!
De te is írtál róla olyat ami nem szép :P
Így akkor nem kell vitát nyitni!
Gratulálok a babykhez , boldog 8 hetet kívánok!
Egyetértek:)
Köszönöm, és neked is jó kutyázást!
Megint én :D
Csak még annyit hogy nem Dalmatákat tenyésztek hanem Francia buldogokat !
De mindig is szerettem volna ,és majd egyszer talán lesz is egy Dalmatám :)
Majd küldj nekem 1-2 képet ha nem veszed tolakodásnak!
itt a címem : lovascsajszi18@freemail.hu
Ja és, egy almot sem kellett volna elletned a szukáddal. Helyesebb lett volna ivartalanítanod egyből. Szeretettel ajánlom figyelmedbe az ivartalanitas.hu oldalt. Tudtad-e, hogy Magyarországon másfél millió kóbor kutya van? Lehet, el tudtad adni a kölyköket, de vajon azt tudod-e, a gazdijelölt nem fogja-e 2 év múlva megunni és az utcára tenni? A tenyésztés a Tenyésztő dolga kell, hogy legyen és a kiállítási eredmény nem nagyképűség, hanem referencia. Ha tudnád, milyen komoly és sokéves munka áll a díjak mögött, nem mondtál volna ilyet. Én 170 ezer forintért vettem a kutyámat, 2 évet vártam a tenyésztőnél, mire talált olyan kant a szukájának, amivel pároztatta és nem kell attól félnem, hogy "rejtett" genetikai betegségek léphetnek fel. Ennek ellenére A Tenyésztő garanciát vállal mindenre. Te vajon megteszed ezt? Mit csinálsz, ha mondjuk az egyik kölyök pl. allergiás lesz, az új gazdi a gatyáját rákölti, és neked reklamál majd (jogosan)? Visszaveszed tőle a kutyát, vagy fizeted az egész életére szóló kezelést, amit a gondatlan párosítás okozott? Vagy majd megy a kutya a menhelyre? Vagy elaltatják? Óriási felelősség ez.
A másik kutyám menhelyről van, nem mellesleg ő is a felelőtlen emberi magatartás áldozata, ezért fogadtam be, nem tehet Ő arról, hogy hozzá nem értés végett jött a világra szegény. De a baj az, tudod, hogy annyi embernek nem kell kutya, mint ahány gazdátlanul tengeti szegény kis életét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!