Szerintetek illik Border Collie kanhoz a Pamacs név?
szerintem nem illik, az elsővel értek egyet :)
én ismertem egy border collie-t neki Málna volt a neve, bár nem tudom ez mennyire kreatív név :)
Ha neked tetszik ez a név...
De csatlakoznék az előttem szólókhoz, szerintem sem kreatív a Pamacs név, se a Bundás. Sok kutyát hívnak így...
És pont azért mert általános tényből fakad a név. Minden kutyára illik hogy Pamacs, mert minden kutya szőrős és pamacs szerű. :) (Kivétel kopasz fajták)
Szóval... kérdésedre válaszolva illik a Pamacs név a Collie-hoz, mint minden kutyához.
De én nem adnám ezt a nevet. Annyi név van!! Engedd el a fantáziád! Bármit adhatsz neki! :) Ami nekem így hirtelen eszembe jut pl: Tücsök (Tücsi), Maja, Jágó, Kincs, .... Hajrá! :)
a roy tök jó :)
szerintem angol nevet válassz neki, ha magyar, akkor pl a málnához hasonló gyümölcsnevek nekem tetszenek, de az ilyen bundás-pamacs dolgokat nem erőltetném... akkor már inkább fluffy :)
amúgy meg hidd el, hogy ha majd ott lesz a kezedben a kutyi, tudni fogod, hogy mi lesz a neve. és nem biztos, hog az, amit előtte kiválasztottál. saját tapasztalat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!