Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tuleli? Mit csinaljak?

Serenity-cica kérdése:

Tuleli? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
az egyik kiskutya amelyik most szuletett nem nagyon mozog. vagyis mocorog, de cicire nem reagal. fejre forditottam, de semmi folyadek. 2 mar meghalt (halva szulettek) nem akarom, hogy o is meghaljon. mit csinaljak?

2012. aug. 21. 18:02
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
ne haragudj! doki elment en meg beestem az agyba es csak most kelltem fel. az 5. pici is jol van. egeszseget csak ot cicire kell rakosgatni. vagyis mar nem 3x raktam cicire es mar megy neki egyedul is. :-) kicsi nincs benne tobb. amelyik eloszor meghalt annak valami epe gondja volt. a masodik 2 meg valoszinuleg megfulladt. (de boncolni kellene a biztoshoz). tegnap mar a papa is latta a piciket, persze messzebbrol, hogy a mama ne erezze rajtuk a szagat. de nyalogatta volna. viszont 2 kerdesem lenne: 1. mama nem eszik. semmit. adtam neki fott husit, rizst, kutyatapot, (ezek mixet felontve a husi levevel) de se kulon sem egybe nem kell neki. kb. 10 dkg husit megevett, de a tobbi meg mas sem kell neki. 2. kerdes: ezt mert csinalja: jon oda hozzam es rakosgatja az olembe a kicsiket. tegnap este mind az 5-ot igy berakosgatta az olembe, utanna amennyire tudott o is hozzam bujt-ram fekudt es ugy mosdatja oket. de ha ilyenkor sirnak es rateszem oket cicire, akkor o fogja a kicsit es visszarakja az olembe. meg 2 percre alig hagyja magukra oket. gyors pisiles es rohan vissza. 1-2 korty ivas es vissza. 1 falat kaja es vissza.
2012. aug. 22. 13:45
 32/32 anonim ***** válasza:
most hogy vannak? Mutass majd képet!!
2012. aug. 24. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!