Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tuleli? Mit csinaljak?

Serenity-cica kérdése:

Tuleli? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
az egyik kiskutya amelyik most szuletett nem nagyon mozog. vagyis mocorog, de cicire nem reagal. fejre forditottam, de semmi folyadek. 2 mar meghalt (halva szulettek) nem akarom, hogy o is meghaljon. mit csinaljak?

2012. aug. 21. 18:02
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
pont 3 perc mulva kell hivnom a pontos cimmel, hogy hova jojjon. akkor mar telefonban is szolok neki, hogy tudjon hozni tapszert vagy valamit ha van neki esetleg.
2012. aug. 21. 19:58
 22/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Ha az éjszakát túléli holnap vehetsz állatpatikában tejpótlót(Bosch,RC, a többit nem érdemes megvenni, semmit sem ér).Majd ha elment a doki tájékoztass feltétlenül,kíváncsi vagyok mi a helyzet.
2012. aug. 21. 20:05
 23/32 A kérdező kommentje:
rendben. azt mondta meg 11-en vannak a varoban, utanna jon. addig meg megnezem hol van ilyen allatpatika a kornyeken.
2012. aug. 21. 20:09
 24/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Merre felé laksz?
2012. aug. 21. 20:15
 25/32 A kérdező kommentje:
kistarcsan. csak a kerepes-vet-et talaltam. de a pici a takaron ugy csinalt, mintha szopizna. elvettem a tesoit a ciciktol es ot raraktam. szivja. akkor van eselye? :-)
2012. aug. 21. 20:25
 26/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Igen :)

Tudnék mutatni neked egy csodaszép németjuhász kölyköt,akiről én lemondtam,nem foglalkoztam vele,nem akart szopni.Gondoltam majd a természet elrendezi a sorsát. A hugom nekifogott,hogy ő cicire teszi, jónéhány órát eljátszott vele,de rákapott a tejre.Elmúlt egy éves és akkora mint egy borjú,szuka létére....

2012. aug. 21. 20:38
 27/32 A kérdező kommentje:
most megint nem kell neki, de mar latvanyosan erosebb. nem csak forog, most mar maszik is kicsit. remenykedem. ha kell, akkor orankent cicire teszem. :-)
2012. aug. 21. 20:41
 28/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Na mi újság?
2012. aug. 21. 21:37
 29/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:
????????????????????
2012. aug. 22. 08:03
 30/32 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Biztos van elég gondod most, de kíváncsi vagyok hányan élték túl az éjszakát és mit mondott az orvos....
2012. aug. 22. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!