Serenity-cica kérdése:
Segitseg most szulunk! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
behoztam a kicsit, ami mar megvan. szaja tele homokkal, de nem akarta, hogy nalam legyen a pici. bent kijott a masodik de a borkot en szakitottam fel, mert addig nem akart vele foglalkozni, amig bent kell lennie. kiengedtem, erre kivitte az elsot, visszajott a masodikert. nyalogatja, de a koldokzsinort nem ragja el. mennyi idot hagyjak neki, mielott beleszolok megint??? mennyi ideig lehet a burokban es mennyi ideig a koldokzsinoron??? allatorvosnal 11-kor voltunk ultrahangon. azt mondta mind el es minden rendben van.2012. aug. 21. 15:51
1/9 anonim válasza:
hagyd a szukát. ösztönösen tudni fogja mi a dolga.
most az a legjobb ha vársz türelmesen (:
milyen fajtájú a kutyusod?
2/9 anonim válasza:
Burkot fel kell szakítani, picit megrázni a kölyköt, és cicire tenni. Onnantól az anya dolga lenne!
3/9 A kérdező kommentje:
staffi. elso (utolso) szulese.
2012. aug. 21. 15:55
4/9 A kérdező kommentje:
nehez hozzaferni, olyan helyen asott godrot, pedig csinaltam neki egy teljes szobat... a homokot a szajabol hogyan szedjem ki? az normalis, hogy nem sirnak a kicsik?
2012. aug. 21. 15:56
5/9 anonim válasza:
Az nagyon nem normális h nem sírnak, mert akkor valószínüleg nem kapnak levegőt. Én állatorvost hívnék az tuti!!!
6/9 anonim válasza:
Próbáld törölgetni őket egy törölközővel óvatosan, de a szuka mellett. A nyalogatásnak is ez a célja, attól sir fel, de ha ő nem teszi, neked kell. Jobb lenne, ha csinálná :(
7/9 anonim válasza:
mennyi idős a szuka??mert ha túl fiatal lehet azért nem foglalkozik úgy a kölykökkel mint kéne..
amúgy én kihívnék egy állatorvost!!!
8/9 Winner of Royal Hill válasza:
Vidd a szikát kölyköstől az előre elkészítewtt "elletőbe". Neki most ott a ahelye, nem hozhatja világra a kölykeit egy gödörben,mert úgy nem tudsz segíteni. Ha a kicsik szopnak,szépen száradnak nem gond ha nem sírnak. Amikor megszületik a kicsi vedd fel,burkot tépd le, azonnal töröld ki a száját, lógasd lefelé a fejét és töröld "szárazra". A köldökzsinórt körömmel tépd el,majd nyomja a köldökcsonkra egy kis betadint. Ha a kiskutya felsír tedd a mama alá és ő tudni fogja mit kell csinálni...
9/9 A kérdező kommentje:
halva szuletett az egyik :-( az utolso. elvileg nincs tobb. 5 elo, 1 halott. este 9-kor jon az allatorvos megnezni a mamat meg a kicsiket. az utolsonak zold volt az orra meg a nyelve. :-(
2012. aug. 21. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!