Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van a szomszédban egy nagyon...

Van a szomszédban egy nagyon hangosan ugató kutya, nem tudom rendesen kialudni magamat miatta! Mit csináljak? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Kb fél éve van nekik azóta olyan hangosan és idegesítően ugat hogy még a bezárt ablakon keresztül is hallom.Azt megértem hogy ha egy ember elmegy a kerítés előtt a kutya meg rosszabb esetben az egész utca kutyaregimentje felbolydul de ez a kutya mintha nem tudná hogy mikor elég...ráadásul éjszaka folyton sokszor megállás nélkül ezt csinálja és azóta nem tudom kialudni magamat rendesen! Füldugót is használok de sokszor fáj utána a fülem és félek hogy begyullad vagy valami!:( Már arra a pontra jutottam hogy megmondom a gazdájának a szemébe hogy csináljon valamit a kutyájával:foglalkozzon jobban vele vagy kösse le valamivel mert ezt nem fogom sokáig bírni! Szerintetek hogyan tájékoztassam őt erről?Ha nem akar semmit se csinálni akkor hogyan járhatok el?
2012. aug. 19. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel a gazdáját! Sajnos ez nem fog megváltozni, mert szerencsétlen kutya unatkozik lusta gazdájának köszönhetően. Részvétem!
2012. aug. 19. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Költözz tanyára, ahol a környékeden nincs senki, és nem lesz problémád. Szomszédomba alaszkai malamut van, aki sokat vonyít, mégis tudok aludni, ha az ember nagyon fáradt tud aludni.
2012. aug. 19. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt nálunk is. 2x becsengettünk éjszaka hozzájuk, megértették, hogy zavar minket, és valahogy megoldották a dolgot (nem tudom, hogy mit csináltak, de a kutyák már nem ugatnak éjszaka csak nagyon ritkán). De persze ehhez olyan szomszéd kell...
2012. aug. 19. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a szomszéddal, eleve ezzel kellett volna kezdeni. Ha azt mondja, nem tud vele mit kezdeni, akkor javasold a kutya kifárasztását, kutyaiskola látogatását és a napi fárasztó sétát, esetleg futást, biciklizést a kutyával, lehetőleg este, hogy éjszaka biztosan aludni akarjon.
2012. aug. 19. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Így van javasold neki a sétákat , fárasztást.:)

Ha ez nem megy akkor éjszaka szépen trappolj át és csengess.

Majd csak megértik hogy zavar aztán hátha lépnek valamit. Ha nem akkor jön a feljelentés...

Egyébként én teljesen megértelek nálunk is volt ilyen de aztán pár hónap után valahogy abbamaradt a hang. Mindig látom sétálni az asszonyságot unott ábrázattal :D

Az meg nem megoldás hogy költözzön el mindenki akit zavar a kutya Folytonos ugatása(az más hogy néha ugat). Van csendrendelet , a 21. században élünk nehogy már ki kelljen költöznöm valahova ha nem akarok kikészülni egy folyton ugató kutyától.

2012. aug. 19. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen kutyák?(fajta?)
2012. aug. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!