Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya a lakásban. De hogyan?

Kutya a lakásban. De hogyan?

Figyelt kérdés
2 Kutyánk van,bent a lakásban.Nagyon sok koszt csinálnak,rengeteget kell utánuk takarítani.Ti hogy oldjátok meg?Ágyra,fotelekbe nem mehetnek.
2012. aug. 21. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem staffom van, "büdös" de egy kutya nem lehet rózsaillatú. Sőt szőre is van és hullik is, beleragad mindenbe, naponta felsöprök, 2-3 naponta felmosok, de anya pl mindig azt mondja, hogy büdös a kutya ha átjön.
2012. aug. 21. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk sincs kosz, igaz naponta (ritkán csak 2naponta) felmosok, szőnyeg nincs csak a kutyának, úgyhogy azzal nincs tapasztalatom. Fürdeni természetes vizekbe ilyenkor szinte naponta megy, de attól tisztább nem csak néha jó büdös iszapszagú lesz. Ilyenkor tiszta vízzel lezuhanyoztatom itthon is, de samponos fürdés nálunk is 2-3havonta van csak vagy ha valamiért muszáj.

Mit kap enni? Az is kihatással lehet a kutyának a szagára amit megeszik.

2012. aug. 21. 18:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is épp ezt akartam kérdezni, mit esznek?
2012. aug. 21. 19:58
 14/15 A kérdező kommentje:
Josera-Lamb&Rice táp,kapnak még hetente egyszer velős csontot,ételmaradékot(rizs,tészta) néha csirkelábat is.
2012. aug. 21. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy te tényleg büdösnek érzed a saját kutyádat? Úgy értem, ez idegen lakásban fel szokott tűnni valóban, de otthon az ember nem nagyon érez ilyet szerintem, mert az hozzá tartozik a saját lakásunk szagához, megszokjuk. Fura, hogy érzed. Esetleg illatgyertya, légfrissítő, ilyesmivel próbálkoztál? A szőnyeget mi negyedévente vizes porszívóval takarítjuk, a sima porszívónk meg yan, hogy illatkapszula van benne, az is illatosít valamit. Van kifejezetten kutyaszőrhöz való porszívófej is, az jobban összeszedi a szőrt.
2012. aug. 22. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!