Tartható ÍGY labrador lakásban? Lent!
Szóval,régóta keresem a hozzám illő kutyát.Társasházban lakunk, van nagy kert...régi álmom egy labrador, de sosem jött össze.Hol az volt, hogy anya élettársa utálta a kutyákat,ezért nem lehetett(pedig hatalmas kertes házunk volt:'( )..mikor vége lett ennek a kapcsolatnak, akkor meg társasházba költöztünk.
Nos, én most megyek 8. osztályba, ugye készülni kell a felvételire stb...
A kérdésem az, hogy lehetne-e labradort tartani úgy hogy:
-néha itthon kéne maradnia, van hogy kevesebb időre, de előfordulna hogy akár több órát..
-nagy sétára délután tudnám vinni, sőt akár este is egy rövidebbre, meg anya mondta hogy esetleg ha itthon van,délelőtt is egy rövidre
-a kertben is tudna futkározni
-hétvégén tudnék vele több helyre is menni, azonban nincs a közelben túrázóhely vagy tó, amiben tudna úszni(illetve nyáron a keleti főcsatorna az pipa)..ugyanis a debreceni vagyok.De meg tudnánk oldani.
Mielőtt jönnének az olyan válaszok, hogy olvassak utána..
Utánaolvastam a fajtának, nagy mozgásigényű, ezt is tudom.Már több éve.
De, nektek mi a véleményetek?Így is boldog lenne a kutyus?
Persze, ezt jópárszor át kell gondolni még.Csak véleményekre vagyok kíváncsi.
Am, utolsó, pont azért is labradort szeretnék, mert magányos vagyok.Nem vagyok az a tipikus tini, és emiatt nem vagyok a társaság középpontjában..és a különcség oka pedig az elképesztő állatimádatom.Egyszerűen megőrülök értük..de MO.-n az állatvédelem meg ezek még gyerekcipőben járnak ..:(
Ha rendesen foglalkozol vele, akkor jó lesz, ilyen egyszerű. De azért abba gondolj bele, hogy fogsz te még sulit váltani, valószínű kétszer, nekiállsz bulizni (bármilyen magadnak való vagy is, össze fog jönni), aztán elmész dolgozni, párkacsolatod lesz, családod, és a kutyának végig szüksége lesz rád.
Na meg fontos kérdés ilyenkor, hogy ki fogja fizetni a kutya tartását, a nagyobb költségeket (pl. betegség) is beleértve? Sokszor találkozunk itt olyan kérdésekkel, hogy például állatorvosra lenne szüksége a kutyának, vagy kutyasuliba kéne vinni, mert nem bírnak vele, de nincs rá pénz, az meg egy kutyának se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!