Akarok venni egy németjuhász kutyát. Mennyi hely kell neki? Van egy udvarunk ott ellehetne mert már volt kiskoromba egy olyan kutyánk. És olvastam h. megfelelő futtatás melllett lakásban is tartható. Ez elegendő neki?
4-esnél a pont! a németjuci alapvetően munkakutya, ez mellett nagyon szuper családi kutya is, mert alapesetben jól beilleszkedik a családi hierarchiába, védi a gyerekeket, stb.
DE(!) iszonyat foglalkozást igényel(ne)! Nekem volt, amíg kicsi volt és egyedül volt szétszedett mindent, hiába volt nagy udvar. Kirángatta a frissen leültetett tujákat(!), a kerti lámpákat, felszedte a fa gyepszegélyt, minden elérhető cipőm bal(!) felét, szétrágta az elektromos kapu vezetékeit, az automata öntöző fejeit, amikor működtek, sorolhatnám.
Akkor javult a helyzet, amikor szereztem mellé egy kistestűt, amivel egész nap rohangáltak, de ez a fajta kutya nem macska, hogy megveszed aztán elvan magával.
Bár a kerdesed mar 11 eves, lehet h azota mar el is pusztult szegeny, alljon itt peldakent a jovo nemzedekenek irasom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!