Kutya a lakásban. De hogyan?
Egy Staffordshire és egy kicsi keverék.A keveréknek hosszabb a szőre és hiába porszívózok,beleragad a szőnyegbe és nem is igazán jön ki,ha súrolom akkor sem.
Hetente fürdetem Őket,de elég büdösek...érezni a kutyaszagot.Nálatok nem?Többször kellene fürdetni Őket?
hetente fürdeted őket ??? az nagyon nem jó..
2 havonta kell a kutyákat fürdetni csak..
kutyaszag van, mert kutyák,mért nem olyan kutyát vettél aminek nincs szaga :) pl nekünk 2 bichonunk van semmi szag,semmi szőr és kosz is alig van..hetente 2x söprés vagy porszívózás és akkor fel is mosunk..mivel ezek hipoallergén kutyák ezért nem hullik a szőrük..
már sokan mondták,hogy nem érezni ,hogy 2 kutyánk van..mert ahol ők voltak ott mindig büdös kutyaszag volt és minden csupa szőr volt..
hát én elmondtam,hogy ezek a kutyafajták ilyenek :)
amúgy próbáld meg kifésülni a kutyákat vagy furminátorral kiszedni az elhalt szőrt az is segíthet a kevesebb szőrben..szagra annyit mondok ,hogy légfrissítő...
szerintem a kutyák mancsáról kevés kosz jön le,mi csak esős,saras,havas időben mossuk le a lábukat..
2 havonta fürdenek..
Nekem rövid szőrüm van, kinti-benti (éjjel és ha nem vagyunk otthon kin, ha otthon vagyunk bent), 6 hónapos, samponnal még nem is fürdött, kétszer mostam meg a lábát esős időben séta után.
A szőre néha látszik a padlón, mert fehér, de szalagpadló van és padlócsempe, heti 1x porszivó+felmosás volt mig ő nem votl, azóta néha heti 2. Nem csinál több koszt, mint a gyerekek :), fotelbe, ágyra nem mehet, van bent is kutyaágya.
Hát akkor tényleg nem értem...főleg ezt a bűzt.
Pedig nincs semmi betegségük,szobatiszták.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!