Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szocializmusban is lehetett...

A szocializmusban is lehetett ugy kutyazni mint ma?

Figyelt kérdés
Volt ilyen sok tenyeszto meg kennel? Vehettem en akarmilyen fajtat amit csak akartam mint ma? Allatoros is volt annyi mint ma? Kutyaiskola, kutas konyvek, kutyapanzio... Minden volt akkor es annyi mint ma? Bocs nincs ekezetem.

2012. aug. 19. 22:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
de a kutyák kutyaként voltak tartva, és nem elkényeztetett gyerekpótlékként, nem zabálták a műkajákat, hust ettek, rizst, tésztát, leöntve jó kis húslével, zöldséget, és gyümölcsöt a kertből, és vigan éltek 12-14 évig. nem volt ennyi idegbeteg, allergiás, tulszaporitott fos.
2012. aug. 20. 07:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem üldözték a kutyásokat meg a kutyázást a szocializmusban. Nem volt ennyi bevásárló központ, pláza, meg ennyiféle étterem, meg ennyi technikai újdonság, mobiltelefon...stb...Nem volt ekkora választék semmiből. Tehát ha sok kutyás lett volna kutyázhatott volna nyugodtan de nem volt!
2012. aug. 20. 09:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Voltak a rendőrség jól kiképzett szolgálati kutyái és voltak a kertes házak házőrzői, voltak a nyájakat őrző kutyák. De nem voltak putyuli-mutyuli apró elkényeztetett vakarcsok.
2012. aug. 20. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!