Ennyit ér az a r. ohadt törzskönyv és egészségügyi szűrés, stb?
Nem, azért vesz az ember tenyésztőnél kutyát, hogy a lehető legkisebb eséllyel forduljon elő baj. Kizárni soha nem lehet sajnos.
És hát igen, a tartás is közrejátszhat ebben. Ha túl korán túl sokat vagy rosszul mozgatta esetleg apósod a kutyát, az simán súlyosbíthatott egy éppen csak jelen lévő problémát.
Ja, és ezért nem kell küllemkutyákat venni. Szép lassan le kéne szokni erről és hirtelen eltünne ez a sok 2007-ben vettem egy X fajta kutyát, nagyon megtetszett, 2008-ban megalapítottam a kennelt, azóta tenyésztem és van már x kupája a kutyámnak...
Én egyszerűen iskolához kötném a tenyésztést és kizárnám a sok kóklert ezáltal, akiknek fogalmuk sincs a fajtáról, és csak küllemre tenyésztenek.
Ennek a szukának 8 kupája van, annak a kannak 2. Az nem jó, keressünk egy olyat, amelyiknek 10 kupája van. Hú, megvan. Na akkor ez aztán szuperjó alom lesz. :-D :-D
Vagy az is jó, mikor megkérdezik. Melyik kutyafajta tenyésztésével lehet a legtöbb pénzt keresni? Majd elkezdi azt "tenyészteni".
ma 12:32
Komolyan úgy gondolod, egy iskola elvégzése megváltoztatja az emberek gondolkodását?
Elvégzi az iskolát, aztán elkapja a gépszíj.
Meg kell tanulni az embereknek kutyát vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!