Milyen nyírógép fejet vegyek hozzá?
Figyelt kérdés
Durvább,sűrű, drót szőrű terrier kutyámnak milyen nyírógép fejet vegyek ,amelyik viszi is a szőrét?2012. aug. 8. 21:00
11/23 anonim válasza:
Ha nem is elzavarni, de meggyőzni róla hogy árt a kutyájának vele. Én mindig ezt tettem (kivéve ha a sok nyírástól már tönkre ment a szőre és nem is lehetett volna trimmelni)
12/23 anonim válasza:
Én meg nem teszem, mert nem nekem kell megfelelnie a kutyának, hanem a gazdinak. :)
13/23 anonim válasza:
Na igen, cska én nem ártok egy kutyának ha nem muszáj. Pláne hogy a legtöbb gazdi nem is tudja, hogy baja lehet tőle a kutyának.
14/23 anonim válasza:
Én meg megtartom inkább a vevőimet. :)
Annyit el szoktam mondani h trimmelős fajta és nem nyírós, de nem fogm erőltetni, mert fogja magát és elmegy máshoz, aki megcsinálja neki.
15/23 A kérdező kommentje:
Moyer gépem van.:)
2012. aug. 9. 18:51
16/23 A kérdező kommentje:
*Moser ,bocsi csak elgépeltem.:)
2012. aug. 9. 18:56
18/23 A kérdező kommentje:
igazából még nincs meg a gép csak nézegettem őket ,de most találtam egy másikat ezzel mi a taapsztalat vagy mi a véleményetek? [link]
2012. aug. 9. 19:39
19/23 anonim válasza:
Az andis nagyon jó minőség, viszont ehhez nincs több méretű fej (legalábbis én nem találtam), magasítóval meg nem lehet nyírni.
De ha neked ez a kettő méret elég, akkor megéri.
20/23 A kérdező kommentje:
miért nem lehet magasítóval nyírni?:)
2012. aug. 10. 10:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!