Milyen nyírógép fejet vegyek hozzá?
Figyelt kérdés
Durvább,sűrű, drót szőrű terrier kutyámnak milyen nyírógép fejet vegyek ,amelyik viszi is a szőrét?2012. aug. 8. 21:00
1/23 anonim válasza:
Nem minden fej jó minden nyíróra...
2/23 anonim válasza:
semilyet. Drótos foxit nem szabad nyírni. Trimmelni kell.
3/23 A kérdező kommentje:
welsh és pumi keverék kutyám van ,nem drtószőrű foxim és mi minden évben nyírni szoktuk kutyanyíróval ,de máár otthon akarom nyírni őket. Amúgy a foxikat is lehet nyírni...
2012. aug. 9. 08:13
4/23 anonim válasza:
bocsi nem tudom miért hittem hogy foxi, késő volt már, de ha kemény drótos szőre van akkor trimmelni kell. hosszú távon ártalmas neki a nyírás-
5/23 A kérdező kommentje:
nem ártalmas ,és nagyon nem vagyok híve a trimmelésnek és nem is lehet t trimmelni mondta a kutyakozmetikus ,nem olyan a szőre.
2012. aug. 9. 08:50
6/23 anonim válasza:
hát te írta, hogy olyan szőre van mint egy drótos terriernek ha nem akkor nyilván nem kell. De amelyik kutyának trimmelős szőre vannak annak árt ha nem trimmelik.
7/23 A kérdező kommentje:
attól mert drótszőre van lehet olyan szőre ,amit nem lehet trimmelni. Egyként én azért írtam ide ,hogy tudja, milyen számú fejet vegyek hozzá!
2012. aug. 9. 09:01
8/23 anonim válasza:
a drót szörű terriereket trimmelni kell, mindegyiket. Azt csak késöbb írtad hogy keverék. Egyébként a drótszörű kutyákat mind trimmelni kell. Az meg hogy milyen fej kell hozzá csak rajtad múlik, hogy milyen géped van és mekkora szőrt akarsz hagyni.
9/23 A kérdező kommentje:
nálunk sok terrier közül is van akit nyírnak ,mert a trimmelés az egy fájdalmasabb művelet és sok kutyanyíró nem szereti.:)
2012. aug. 9. 09:32
10/23 anonim válasza:
SB2011! Nagyon sok trimmelős kutyát nyírnak. Mikor egy gazdi bejön a kozmetikába és azt kéri h a westie-jét nyírjuk le, akkor el kéne zavarni? Ha ő azt akarja h nyírjuk, akkor nyírunk.
Kérdező! Milyen géped van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!