Ilyen melegben hogyan oldjátok meg a sétát?
Kertes ház, napi két séta.
Délelőtt olyan 8-9 közt megyünk, vagy boltba, ügyet intézni busszal (elég jól viseli, nem rohanunk, árnyékos részen vagyunk), vagy le a Duna partra, itt ugye fürdik.
Este pedig 17.30-18 óra fele gyalog vagy bringával megyünk le a Duna partra: ha bringával, akkor egy szűk km futás után azonnal a vízbe megy. Tehát alapos, fél órás-órás úsztatás van az elején, aztán gyakorlás, frisbee, majd séta haza, bringa tolva, vagy lassan hajtva.
Vasárnap délelőtt a melegben bringáztunk 10 km-ert a kutyákkal, de simán bírták, mert mindig vizesek voltak, szinte km-enként megúsztattuk őket és nagyon lassan mentünk.
Itthon pedig csak a gödrében alszik, délután fele jön be a fürdőbe hűsölni :D
Na, most hajlandó volt sétálni, haverkodott is a maga módján pár kutymával, több, mint egy órát voltunk lent :)
Szilvi! Ha nem vagyok indiszkrét, merrefelé tudtok nyugodtan lemenni a Duna partra? Gondolkozom az úsztatásán - még sosem próbáltuk, sőt, szerintem még sosem úszott :) -, csak nem tudom, hol lenne a legjobb.
Budapesten, Csepelen lakunk a Kis-Dunától 3 perc sétára :)
Elég sok husky-t láttam, aki imádta a vizet...egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!