Iszonyú meleg van, a huskym már a lakásban is "döglődik", én most értem haza, odakint halálos az idő. Levigyem egyáltalán sétálni, vagy várjam meg, amíg hűl valamicskét az idő? Ti leviszitek ilyenkor hosszabb szőrű kutyáitokat?
A legjobb, ha kutyád viselkedését figyeled, ő elárulja neked, ha az energiái túlzottan felhalmozódnak.
2012. aug. 6. 16:29
2/14 anonim válasza:
Csak később megyünk mikor hűl az idő, előtte meg kap egy alapos zuhanyt. Persze pisilni leviszem ilyenkor is 2-3percre és aztán vissza, ne kelljen szerencsétlennek tartogatnia +ba még órákig ha nem muszáj, rendes séta csak fél7 után jöhet szóba ebben a melegben.
2012. aug. 6. 16:32
3/14 anonim válasza:
korán kelek és későn fekszem, reggel és este mozgatom ki a kutyát, napközben egy egészségügyi séta 10 perc és kész
2012. aug. 6. 16:33
4/14 anonim válasza:
Én azt szoktam csinálni hogy megvárom hogy 9 óra legyen és olyankor elviszem sétálni.Vagy még reggel szoktam elvinni korán olyan 6-7 óra között akkor elmegyünk hosszab utakra hogy kifáradjon és a melegbe ne keljen szenvedni hogy aludjon mert általában az ember és az állata akkor hogyha alszik nem veszi észre hoggy mien nagy kinn a kánikula.
2012. aug. 6. 16:41
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor leszaladunk pár percre :) Nem tudtok esetleg valamit, amivel hűteni lehetne? Esetleg vizes törölköző? Vagy attól megfázhat? Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek, eddig csak rövid szőrű kutyáim voltak, ezt a szőrgombócot nagyon féltem a hőgutától...
2012. aug. 6. 16:42
6/14 anonim válasza:
az én husky szukámnak meg van Tiltva hogy kimenjen az utcára :) iszonyú nagy kertünk és udvarunk van :) szabadon van az udvarba és estefele kiengedjük a kertbe szaladgálni :) de ha jól láttam most a szájába viszi a teniszlabdáját és nyüszög,szóval tüzel a kutyusom,ezért elvettem tőle a labdát h lenyugodjon:) 11:00 órától a konyhába alszik a hűvös kövön de most egy 10 percre kiküldtem az udvarra mert megetettem anya cicáját ,de most megint bent van:)
2012. aug. 6. 16:54
7/14 anonim válasza:
Mi reggel öt-fél hat felé szoktunk indulni egy nagyobb, 2-3 órás sétára, egyébként egész nap a lakásban hűsöl. Pár alkalommal kiengedem napközben, hogy elvégezze a dolgát és még esténként, 7-8 felé megyünk szintén egy nagyobbacska sétára.
A múlt héten egy barátunk nyaralójában voltunk a Maros parton, naponta 5-6 alkalommal vittem le úszni, szerintem nem kell bizonygatnom, mennyire élvezte azt az állapotot. :)
2012. aug. 6. 17:27
8/14 anonim válasza:
Reggel egy nagyobb séta,kb fél óra,délután 2 tíz perces,majd 6 körül lent vagyunk 2-3 órát kb akkor jön le a többi kutyás is,és akkor labdázunk kutyázunk. Ő is akkor imád lent lenni,nekem annyi hátrány,hogy már nem tudom megszámolni hány szúnyogcsípés van rajtam xd
Hűteni én zuhannyal szoktam:)
2012. aug. 6. 17:32
9/14 A kérdező kommentje:
Na igen, így jó is lenne, csakhogy ez a "dög" :) nem akar lent maradni 2-3 órát, viszont így félek, hogy sok marad benne a kihasználatlan energia... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!