Szerintetek milyen kutyus?
Figyelt kérdés
Staffordshire-pit bull terrier keverékként hoztam el.
Szuka(màr ivartalanított)
17hónapos.
Szerintem pitt és argentin dog keverék:)
Szerintetek? 56cm a marmagassága és 25kg.
Ezek régebbi képek.Már kicsit szèlesebb és izmosabb.De ez most mindegy is :)
2012. aug. 4. 07:44
11/13 Serenity-cica válasza:
ez a kutya staffordsire keverek. pitbull magyarorszagon hivatalosan nem letezik. nem hivatalosan azok a kutyak pibullok, akik roviden: olyanok, mint a stafford, csak nagyobbak, zomokebbek stb. szoval ha nem vagyunk kukacosak, akkor pitbullod van. ha kukacosak vagyunk, akkor stafford kevereked. remelem segitettem :-) ja! es dog egy deka sincs benne. nekem is van staffordom, o 40 kg korul van. nha kevesebb, neha tobb. idojaras fuggo. :-)
12/13 anonim válasza:
40 kg a staffordod??? Akkor az alig tud menni olyan dagadt, de inkább nem staffi!
13/13 anonim válasza:
én is nemrég hoztam egy állitólag staffot a szülei nagyon szépek,csak az a baj h 2és fél hónaposan még csak 4kg,szerintetek ez nem kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!