1/10 anonim válasza:
biztos van benne berni pásztor :)
3/10 anonim válasza:
szerintem ilyen csivava szerű kutya lehet (bocsi nem tudom hogyan kell leírni : S)
5/10 anonim válasza:
Hovawart vagy annak keveréke lehet.
6/10 anonim válasza:
Hát erről a képről nem nagyon lehet megállapítani. Még azt se, hogy nagy vagy kistestű.
Én azt veszem ki a képből, hogy kistestű és olyan kis görbe lábai vannnak. Így valami Tacskó keverékre tippelek.
7/10 anonim válasza:
1. vagyok, szerintem, jobban megnézve, közepes méretű kutya lehet, és még mindig fenntartom, hogy bernis beütése van, a fekete szőre, a részben barna lába, fehéres mancsa, és barna "szemöldöke", valamint a szőrtípusa (hosszú, kicsit hullámos), mancsa mérete miatt, de viszont nemhiszem, hogy nagytestű, a lábai elég rövidek, de lehet, hogy csal a kép. A hátát nem látom, hogy milyen hosszú, de a fejformája és lábhossza miatt némi tacsit is látok benne. Ti elképzelhetőnek tartotok egy berni-tacsi keveréket? Lehet, hogy más fajta, csak tippelni tudok. A kép nem a legjobb, bár legalább látni a pofáját :). Nem tudsz feltenni egy képet oldalról, és mondjuk úgy, hogy valaki odaáll mellé, hogy lássuk, mekkora is a kutyus?
8/10 anonim válasza:
Sajnos a kép tényleg csalóka mert nem lehet látni hogy mekkora a kutya. Én tartom magam ahhoz hogyha nagytestű akkor havawart vagy annak keveréke lehet.
Egy kép a hovawartról:
9/10 anonim válasza:
igen, a hovawart se rossz tipp, de mindenképpen jól jönne egy jobb kép :) várjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!