Cinti12 kérdése:
Yorki vagy a Bolognese vagy a Máltai kutyus a jobb? Szerintem a bolognese és olyan kutyám is van!
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 21:25
3/11 anonim válasza:
szerintem meg a német juhász mert az tanitható, okos és nem öleb, meg nem is zsebkutya. Ennyi. A yorki meg a csivava és azok a kutyák amik alacsonyabbak35 cm-nél az NEM KUTYA, hanem zsebkutya, öleb
4/11 anonim válasza:
szerintem egyik sem, ezek nekem nem klasszikus kutyák. amúgy miféle kérdés ez, cinti? barátnőiddel vitatkoztok?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak kiváncsi voltam kinek melyik tetszik jobban. Amúgy meg 2 bolognesenk van meg egy németjuhászunk!!
2012. júl. 24. 21:53
6/11 anonim válasza:
Nyitni kellene egy gyerek oldalt, ahol az ilyen kérdések , meg a melyik kutya győzne formájúakkal egész jól ellennének a gyerekek:))
7/11 A kérdező kommentje:
Egyformán imádok MINDENT kutyát és még a keverékeket se tudom más miért ócsárolja!!!!!! Lehet hogy hülye kérdés volt ez de én nem vagyok olyan hogy csak ilyen kutyákat szeretek!!!!!Minden kutya kutya!!! De a bolognese kedves játékos okos vicces életvidám kiskutya!! Ez a kutyafajta nem csivava!! Mondom nekünk 2 bolognesenk van és 1 németjuhászunk ugyan úgy szeretem mind a 3-at. Ja és a bolognesenk nincs a lakásban hanem kint van!!! Ne bántsatok!! Úgyan úgy szeretek minden kutyát de a sajátaim nekem a legjobbak!!! Mindenem a kutya!! Az összes zsebpénzemet a kutyámra költöm nem pedig nyalókára!!! Egyszerűen imádom a kutyakát!! Mondom nekem minden kutya egyforma. Ha nem hiszitek el akkor sajnálom ja és 12 éves vagyok nem pedig 6 7 8 9 10 éves hogy gyerekkekel vitatkozzak!!
2012. júl. 25. 14:25
8/11 anonim válasza:
kedves kis komoly 12 éves! Az rendben van, hogy a kutyáidat szereted. Így van vele mindenki. Az is rendben van, hogy azt a fajtát tartod a legjobbnak, amivel élsz. Na, de akkor minek a kérdés, ha nem akarsz vitatkozni? Az olyan kérdéseket, hogy melyik szebb, melyik jobb,melyik az erősebb, stb általában nem a "nagyok " szokták ide leírni.
Ha szeretnéd a világnak megmutatni a szépséges kiskutyádat, akkor ide teszel egy képet róla, és megkérdezed, szerintetek is gyönyörű kutyám van? Tuti kapsz elismerő válaszokat.
9/11 VBeata81 válasza:
A bolognese lakásba való kutya! Ne tartsátok a kertben!
10/11 A kérdező kommentje:
DE télen nem kint vannak!!!
2012. júl. 25. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!