Mit vegyek a kutyusomnak?
hát ezeket be kellett volna szerezni mielőtt megveszitek a kutyát,ha meg ajándékba kaptad elég nagy felelőtlenség felkészülés nélkül állatot ajándékozni.
Játékból van fressibe kifejezetten kölyök kutyáknak való játékok,vegyél neki azért egy műcsontot is amin a fogát koptathatja, Tálból én a krómot szeretem:
ezt nagyon könnyű elmosni,tisztán tartani. Itató tálja olyan legyen aminek az alja öntapadós hogy ne csúszkáljon boruljon ki folyton. Póráz: ne flexi legyen és nyakörvvel nem hámmal. Nem írtad mekkora kutyusod lesz de kis és közepes testűnek ezek jó pórázak nekünk is ilyen van:
ez bőrből van bár miénk nem ilyen csicsás,inkább az anyag a lényeg jó masszív. Nyakörvből állíthatót vegyél.
Tápból majd prémium minőséget vegyél,jutalomfalat szintén kell majd tanításhoz.
Fekhelyet is vehetsz neki ha nem veled alszik,és szállító boxot/táskát is ha mentek majd dokihoz az kell. Ennyi egyenlőre elég lesz szerintem.
Etető és itató tál:
Lehetőleg fém, csúszásgátlóval az alján.
Póráz és nyakörv:
Erős textil, vagy bőr legyen mind a kettő, fém karabinerrel és csattal.
Játék:
Labda, rágócsont, ilyesmi. Ha kicsi, lenyelhető játékot is veszel, figyelj arra, hogy emészthető legyen.
Élősködők elleni védelem, sampon, jutalomfalat.
Esetleg fekhely, de egy pokróc is megteszi.
amiket az előzök leírtak azok kellenek neki!
és mindenképpen nyakörvet vegyél, nehogy a hámra rábeszéljenek, mert először nyakörvön kell megtanítani sétálni és utána jöhet csak a hám /saját tapasztalatból mondom/
Én is a fressnapfot ajánlom, ott minden van.
Nekem ilyesmi tálaim vannak, ezek jók:
A másik fajtát, aminek gumi van az alján, az nekem nem jött be, a kutya szétszedte. Nekem nem borogatja ezeket sem, de ha mégis, akkor lehet venni állványt, amibe belesüllyesztitek a tálat.
Pórázból bőr a legjobb. Játék téren én szeretem a tömör gumi játékokat. Viszonylag időt állóak. A kötélcsomó is bejött. Én szoktam az ebeknek venni szintén fressnapfban szárított füstölt sertés csülköt, bikacsökök. Sokáig eltart, elfoglalkoznak vele.
Ilyen a csomagolásuk, több fajta van belőle.
Milyen fajta a kiskutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!