Miket vegyek gyorsan? Illatos út
Beleszerettem egy Illatoson lévő babába! :)
Szeretném még ma, korán elhozni, nehogy vki más lecsapjon rá!
Csak busszal tudok menni, egy órás út.
Gyorsan kiszaladok tescoba, veszek vmi pórázt, meg nyakörvet. De milyet?
Vigyek magammal vmi kis tálat meg vizet? Vagy kibírja azt az egy órát víz nélkül?
Hogy fogja bírni szerintetek a bkv-t?
Nagyon gáz lenne, ha buszon meg villamoson beleraknám egy olyan tescos katicás táskába?
Nagyon rég volt kölyökkutyám, lehet hogy idiótának tűnnek a kérdések, de az van ;)
Hívd fel a telepet, megmondják :-)
Pórázból akkorát, amekkora a kutyus. Ez életkorától, és fajtájától függ, nyilván egy "zsebkutyának" mini kell, egy bernáthegyinek már kölyökként is nagyméretű.
Víz elég lesz otthon, ki fogja bírni az utat.
Lehet, nem fog örülni a busznak, ha látod, hogy sunyít, inkább szállj le vele többször.
Rongyot, törlőkendőt vigyél, ha esetleg hányna.
A legjobb a ketrecben való szállítás, ha nem növi ki, ez később is jó lesz, ha pl. állatorvoshoz kell mennetek.
Vegyél otthonra kölyök eledelt, konzervet, száraztápot.
Fekhelyet, játékot.
Egyelőre ennyi elég.
Minden jót!
:-D
Köszi a válaszokat!
Sokat segítettetek!
Majd estefele jelentkezem rakok fel képet a képfeltöltés.hu-ra és linkelek!
Ha már most ennyire szereted mindegy hogy hozod el. Kis idő alatt meglesz mindene. Egyelőre vigyél egy régi törülközőt, ha hányna, egy állítható méretű rá való nyakörvet és egy pórázt. Otthon ha most nincs is pénzed vagy lehetőséged tegyél le neki egy összehajtott plédet, akár alacsony dobozba is jó, hogy tudja az az ő kuckója. Mindig legyen előtte friss víz. Vegyél kölyöktápot és konzervet. Meg 1-2 játékot, de ha most nem kerül rá, vegyél 1 teniszlabdát az olcsó meg régi konyharuhára kötsz csomót, azt is cibálhatja, esetleg vmi plüss játékodat add neki, de arra vigyázni kell, mert a mienk kiszedte a vatelint és meg akarta enni. :D Azóta plüssel nem játszhatnak.
Várom a képeket, mi kettőnk is örökbefogadott, úgyhogy.... drukkolok! :)
Én írtam, hogy gyalogoljatok, valamiért azt hittem, hogy felnőtt kutyáról van szó.
Ha jól sejtem róla beszélünk... [link]
És mi a helyzet azzal, hogy a kutyus csak augusztus 5-től hozható ki?
szerintem ha nem akar elmászkálni és jól viseli az utazást, az öledben vidd, ott jobban biztonságban érzi magát. Inni előtte sztem ne adj neki, ne hogy bepisiljen az úton.
Póráz, nyakörv kell, az irataid, 5e ft, meg te magad :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!