Miket vegyek gyorsan? Illatos út
Beleszerettem egy Illatoson lévő babába! :)
Szeretném még ma, korán elhozni, nehogy vki más lecsapjon rá!
Csak busszal tudok menni, egy órás út.
Gyorsan kiszaladok tescoba, veszek vmi pórázt, meg nyakörvet. De milyet?
Vigyek magammal vmi kis tálat meg vizet? Vagy kibírja azt az egy órát víz nélkül?
Hogy fogja bírni szerintetek a bkv-t?
Nagyon gáz lenne, ha buszon meg villamoson beleraknám egy olyan tescos katicás táskába?
Nagyon rég volt kölyökkutyám, lehet hogy idiótának tűnnek a kérdések, de az van ;)
Voltunk dokinál.
Nincs fülatka, nincs bolha :D
Ami van viszont.... reggel hányt a drága és fosott is. Egész nap nem evett semmit. Dokibácsi javasolta a főtt rizst, abból jóízűen falatozott....nem sokat, de azért mégis evett...
Utána olyan virgonc lett, hogy nincs is rá szó. :) Incselkedik össze-vissza. Megkapta egy régi fakanalamat. Nagyon cuki, ahogy rágja meg hordja magával.
Nagyon jól bírta az autóutat! Szépen elvolt lábnál. Az elején meg volt ijedve nem is kicsit, de semmi probléma nem volt.
Holnapra vissza vagyunk rendelve a dokihoz, hogy megdumáljuk, hogy kell-e még rizsdiéta, milyen a reggeli kaka...meg ilyenek. Reméljük nem lesz semmi komoly, csak az új hely meg új táp miatt van.
Amúgy megnéztem, úgy látszik, hogy az egyik tesóját is kihozta vki :) Remélem a másiknak is hamar lesz gazdija.
Köszönjük szépen a drukkokat!
HEllo!
Tegnap voltunk dokinál. Megint kapott féreghajtót, meg injekciót.
Nem volt se hányás, se fosi. Ma reggel kaptunk egy nagy adag bejglit a fürdőszobába, a kádkilépőre. :)
Úgy néz ki, hogy férgünk sincs. Nem volt gilisztás a kaka. :)
Tegnap végre rengeteget evett a lány. Unalmas a rizs, nem nagyon akarta enni, egy negyed szelet párizsit széttépkedtem, azt belekevertem...zabál.
Ma is vissza vagyunk rendelve. De mivel semmi gond nincsen, remélem legközelebb csak a következő oltás alkalmával megyünk.
Szia!
Na, ezek nagyon jó hírek! :) Remélem most már nem lesz semmi gond. Sok sikert!
Szia!
Én voltam a 4.válaszoló. Nagyon örülök, hogy megkaptad a kiskutyát. Tetszik, hogy egyéni Boci nevet adtál neki, a tarkaságához tényleg illik. Én is adtam Szonjámnak egy fakanalat, de hamar elroppantotta, pedig egy 5-6 kilós kiskutya de van olyan foga mint egy nagykutyának, ijesztő szemfogakkal. Vámpírkutya. :D
Lizi - másik kutty - annak rizs kása foga van, aprócska.
Kiváncsi leszek hogy sikerül őt majd elrontanod, Szonja is jó volt, de elrontottuk a tutujgatással, de nem érdekel már, imádom a kis szarost! :D
Majd még írjál, biztos mások is olvasnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!