Milyen vitamint vegyek idős labrador kutyusomnak?
Fresinek becézzük a budapesti állateledel, illetve felszerelések boltját, ismertebb nevén Fressnapf :)
Egyébként tényleg, jó minőségű kaja (Acana, Orijen, Taste of the Wild) mellé nem kell vitamint adni. De ha már vitaminról beszélünk, akkor jó lehet a Lavet, Pet-phos, stb. Nekem ezzel a kettővel van tapasztalatom, és nálunk mind a kettő bevált :)
van már sok másik városban is, nem csak pesten. állatpatikákban is be lehet ezeket szerezni, esetleg netről rendelni.
de szerintem sem kell jó táp mellé semmi.
A kutyád 12 éves. Nagyon sok hiper-szuper tápon nevelt a közelébe sem kerül ennek a kornak.
Lehet adni Lavet Senior tablettát, Immunovetet.
Nagyon jó táplélékiegészítő vitamin a DogtorRX - csak elég drága. Az én kutyám (szintén labrador) betegségből kifolyólag szedte egy ideig, akkor kb 5600Ft volt egy doboz, ami dúrván 3-4 hétig elég. Állatpatikában, webshopban lehet kapni.
Mi próbáltuk még a PetPhos termékeket (senior, fur special), én ezzel is elégedett voltem, viszont van egy nagyon hasonló nevű (Vet-phos) vitamin is, ez igaz hogy olcsóbb, de szerintem nem is ér annyit.
Most Immunovetet vettem, mert sokan dícsérik, majd elválik milyen.
Mire szeretnéd a vitamint adni? (táplálékiegészítés, vagy van valami problémája is - mert ez is számít hogy melyiket válaszd)
akkor én azt mondom, az izületvédőkre feküdjetek rá...
luposan gelenkkraft, vagy GF 600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!